dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ο ένας παραλιακά @fusiongtr..., ο άλλος στο βουνό @dimsonic και παραπονιούνται! Για ελάτε εδώ στον κάμπο που πριν 100 χρόνια ήταν βάλτος και έχει αποξηρανθεί με ότι αυτό συνεπάγεται.., υγρασία, κουνούπια, μηδέν υψόμετρο... και τα λέμε! Γατάκια.... Καλα. Ελα ρε καμπισιε το χειμωνα να τον περασουμε παρεα. Σε πω εγω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Καλα. Ελα ρε καμπισιε το χειμωνα να τον περασουμε παρεα. Σε πω εγω Άλλο αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Να το 'χεις και να κάθεται .... κι εσύ να λιώνεις .... δεν θα το άντεχα. Μόνο το βράδυ το χρησιμοποιώ, διότι διαμαρτύρεται η γυναίκα. Και πάλι, στους 31ºC το έχω. Ίσα που φυσουριζει δροσερά. Στους υπόλοιπους χώρους δεν ανάβει ποτέ. Και το μέρος που μένω κατεχει πανελλαδικά, συνήθως, τα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Για αρκουδισια μιλατε ωρε τοσην ωρα...? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Και το μέρος που μένω κατεχει πανελλαδικά, συνήθως, τα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών. Σήμερα πόσο είχατε Γιώργο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Για αρκουδισια μιλατε ωρε τοσην ωρα...? Κορτέσιο λέγεται ασούμε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κορτέσιο λέγεται ασούμε. Οπως και να λεγεται καλοκαιρι δεν τα αναβουμε. Μονο χειμωνα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Σήμερα πόσο είχατε Γιώργο; Λίγο κάτω από 40 νομίζω. Αλλά έχει ένα μελτεμακι ωραίο και σπάει. Δεν έχει μόνιμο "ρεκόρ" σε όλους τους καύσωνες, προφανώς. Πέρσι ήταν συνέχεια τοπ. Σε τούτον τον καυσωνα έχουμε δροσια, μέχρι στιγμής. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Οπως και να λεγεται καλοκαιρι δεν τα αναβουμε. Μονο χειμωνα Γι' αυτό σου φαίνεται ενεργειακά καλύτερο το καλοκαίρι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Γι' αυτό σου φαίνεται ενεργειακά καλύτερο το καλοκαίρι. Έχουμε συνηθως 3 βαθμους κατω απο την Θεσσαλονικη. Στα 22 χρονια που ειμαι εδω το αναψαμε μια ή δυο φορες καλοκαιρι. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση