fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε 1.77 Μια χαρά είσαι από την άποψη του βάρους. Το θέμα είναι από που προέρχεται αυτό το βάρος. Υγρά, μυϊκή μάζα ή λίπος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Εγώ λέω να τρως μόνο το Σ-Κ. το ξεκίνησα ανάποδα. Αλλά δεν πρόλαβα να φτάσω στο Δ. Ανοιξα το ψυγείο την Κυριακή το βράδυ Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μια χαρά είσαι από την άποψη του βάρους. Το θέμα είναι από που προέρχεται αυτό το βάρος. Υγρά, μυϊκή μάζα ή λίπος. Υγρα και λίπος τα απορροφήσαμε. Εχω χάσει 9 από την πρωτομαγιά. Θέλω να αποφορτίσω τα γόνατα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Ανοιξα το ψυγείο την Κυριακή το βράδυ Πες της γυναίκας σου να του βάλει κωδικό κλειδώματος και να μην τον ξέρεις. Και πες της να μην στον πει ότι και να της λες όταν πεινάς. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε ενταξει μια χαρα εισαι...για γέρος ανθρωπΑς εισαι απΣογος να αλλάξεις τον αυτοδιορθωτή. Πάλι λάθος τονίζει 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Υγρα και λίπος τα απορροφήσαμε. Εχω χάσει 9 από την πρωτομαγιά. Και τι θέλεις τώρα? Να χάσεις μυϊκή μάζα? Ρε τι διαβάζει κανείς στα ίντερνετς. Τα 77 κιλά δεν δημιουργούν πρόβλημα στα γόνατα, εκτός και αν προϋπάρχει δεδομένο πρόβλημα (και δεν λύνεται έτσι). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 40 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και τι θέλεις τώρα? Να χάσεις μυϊκή μάζα? Ρε τι διαβάζει κανείς στα ίντερνετς. Τα 77 κιλά δεν δημιουργούν πρόβλημα στα γόνατα, εκτός και αν προϋπάρχει δεδομένο πρόβλημα (και δεν λύνεται έτσι). Εμ δεν υπαρχει? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Φάτε ρε να χαρείτε. Όλοι θα πεθάνουμε. Όσο ζούμε να χαρούμε Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Εγώ πάντα αφήνω ενα 3ωρο πριν ξεκινήσω το 2ο ταψί. Κάνει, λένε, καλό στον μεταβολισμό... Ρε Γιώργο, εσύ που κάνεις τόσο καλά reviews, πώς δεν έχεις σκεφτεί να κανονίσεις να σου στέλνουνε τα εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία γλυκά και φαγητά? Να γράφεις δηλαδή για την βελούδινη κρέμα που λιώνει στο στόμα, και το καλοψημμένο αρνάκι που διαχωρίζονται τα κόκκαλα από το κρέας? Και να τρως και τζάμπα δηλαδής. Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Μη σου πω να ξεκινήσεις review προφιτερόλ στο noiz... 1 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Ρε σεις, μου κάνατε ζημιά. Με το φαί δεν εχω την εγκράτεια που έχω με τον μουσικό εξοπλισμό. Έχω στείλει τη γυναίκα μου στο ζαχαροπλαστείο να πάρει κάνα κανταΐφι... 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση