dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τοτε την εχεις την White Falcom ευκολα, εγω με 1,78 υψος και 73 κιλα πως τα καταφέρνεις? έχω κολλήσει στο 77 και δεν λέει να κατέβει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε πως τα καταφέρνεις? έχω κολλήσει στο 77 και δεν λέει να κατέβει τα εχουμε πει αυτα πολλακις (ειδικα για τους...μετα τα 50 δεν υπαρχει αλλος τροπος) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, dimsonic είπε πως τα καταφέρνεις? έχω κολλήσει στο 77 και δεν λέει να κατέβει Έμ βέβαια..., όταν καταβροχθίζουμε τα ρεβανιά δυο δυο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Έμ βέβαια..., όταν καταβροχθίζουμε τα ρεβανιά δυο δυο.... ναι ρε φίλε...τι να λέμε. Μπουχτήσαμε στο ρεβανί.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Έμ βέβαια..., όταν καταβροχθίζουμε τα ρεβανιά δυο δυο.... και εγω τα καταβροχθιζω αλλα αυστηρα 17.00-21.00.. ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ παχαινουν... 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 42 λεπτά πριν, dimsonic είπε έχω κολλήσει στο 77 και δεν λέει να κατέβει Γιατί να κατέβει από το 77? 1,60 είσαι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε και εγω τα καταβροχθιζω αλλα αυστηρα 17.00-21.00.. ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ παχαινουν... Εγώ πάντα αφήνω ενα 3ωρο πριν ξεκινήσω το 2ο ταψί. Κάνει, λένε, καλό στον μεταβολισμό... 1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε και εγω τα καταβροχθιζω αλλα αυστηρα 17.00-21.00.. ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ παχαινουν... δοκίμασα ένα σύστημα 32-0. Εχασα 1.5 κιλό. Αλλά είναι δύσκολο μετά την πρώτη μερα 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Γιατί να κατέβει από το 77? 1,60 είσαι? 1.77 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε δοκίμασα ένα σύστημα 32-0. Εχασα 1.5 κιλό. Αλλά είναι δύσκολο μετά την πρώτη μερα Εγώ λέω να τρως μόνο το Σ-Κ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε 1.77 ενταξει μια χαρα εισαι...για γέρος ανθρωπΑς εισαι απΣογος 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση