nklshp Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/7/2022 στις 5:40 ΜΜ, Superfunk είπε Αυτες με τους Filtertones παιζουν μετρια και με τους δυο, πρεπει να παρω κανα 70s Fender SF χωρις μεσαια. Η Duo Jet με τους μονους σκοτωνει φυσικα (οπως ολες οι κιθαρες με μονους σε low wattage amps οπως οι δικοι μου) Η δικη μου G6119 Tennessee Rose με τους High Sensitive Filtertones σε plexi και tweed με ειχε προβληματισει. Σκεπτομουν να επανελθω σε roundwound, μεχρι που την «κουμπωσα» σε Coloursound Blues Reverb….με celestion golden. Επεξεργασμένο 31 Ιουλίου 2022 από nklshp 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Στις 31/7/2022 στις 5:11 ΜΜ, nklshp είπε σε Coloursound Blues Reverb….με celestion golden. ο δαιμων του τυπογραφειου… Colorsound Bluesman Reverb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, nklshp είπε Colorsound Bluesman Reverb Τελικά με ένα ....20% παραπάνω στο tone control του 1974Χ (με τις Fender το εχω σχεδον κλειστό) ο καθαρός ήχος έγινε υπέροχος και για τις 2 κυρίες που φορανε FT οπότε όλα οκ. Επεξεργασμένο 2 Οκτωβρίου 2022 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Οι filtertron θέλουν λίγο τσιμπημένα πρίμα, από τον ενισχυτή, για να δουλέψουν σωστά. Βοηθάει, επίσης, να αλλαχθεί το ύψος στους πόλους του κάθε μαγνήτη. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Βοηθάει, επίσης, να αλλαχθεί το ύψος στους πόλους του κάθε μαγνήτη. Ακριβώς www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2022 Καλοπαιχτη! Κουκλες ολες αλλα ειδικα η White Falcon....Ερωτας. 1 1 Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Πρέπει να πάρω μια Gretsch. Σε στιλ συναυλίας singer songwriter με την κιθάρα να συνοδεύει βασικά τα φωνητικά, ίσως είναι οι ηλεκτρικές κιθάρες που ταιριάζουν καλύτερα με ακουστική. Το κάνω προς το παρόν με Stratocaster και γίνεται η δουλειά κάπως, αλλά από αυτά που έχω ακούσει στο ίντερνετ και από παίκτες (δεν έχω παίξει εγώ ακόμα ωστόσο) είναι ότι πρέπει Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nekkon είπε Πρέπει να πάρω μια Gretsch Εννοείται ότι πρέπει. Δεν υπάρχει πιο versatile κιθαρα. Απλά αν θες να παίξεις ζωντανά και θες τα μοντέλα με το long scale βεβαιώσου ότι είσαι πάνω από 1.90 :) εκτός και αν παίζεις καθιστός. Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου 2022 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Εννοείται ότι πρέπει. Δεν υπάρχει πιο versatile κιθαρα. Απλά αν θες να παίξεις ζωντανά και θες τα μοντέλα με το long scale βεβαιώσου ότι είσαι πάνω από 1.90 :) εκτός και αν παίζεις καθιστός. Είμαι 1,90 και 120 κιλά. Άρα θα την παλέψω. Αλλά καλή φάση και το καθιστός, γιατί με την Strat σκάει το κρεμαστό βυζί πάνω στο σχήμα της κιθάρας και βγαίνει χάλια στις φωτό 3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Nekkon είπε Είμαι 1,90 και 120 κιλά. Τοτε την εχεις την White Falcom ευκολα, εγω με 1,78 υψος και 73 κιλα βαρος οταν παιζω ορθιος ειμαι καπως ετσι 5 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση