Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάναμε μια ανταλλαγή με τον σύντροφο κομμουνιστή @matawan ,του έδωσα μια λαϊκη Yamaha AS2000S και μου έδωκε την....αηδία του καπιταλιΖμου.... GRETSCH Silver Falcon. Τι να κάμω?? ΑΓΑΠΩ Gretsch Έτσι απέκτησαν παρέα και οι προηγούμενες γιατί παραπονιοΝτουστασανε μοναχες Επεξεργασμένο 24 Ιουλίου 2022 από Superfunk . 15 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Παίζουν καλύτερα με Marshall ή με tweed? Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Μεγειες!! Να τις χαίρεσαι! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Nekkon είπε Παίζουν καλύτερα με Marshall ή με tweed? Αυτες με τους Filtertones παιζουν μετρια και με τους δυο, πρεπει να παρω κανα 70s Fender SF χωρις μεσαια. Η Duo Jet με τους μονους σκοτωνει φυσικα (οπως ολες οι κιθαρες με μονους σε low wattage amps οπως οι δικοι μου) Επεξεργασμένο 24 Ιουλίου 2022 από Superfunk 1 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 με γειές παληκάρι μου. Πάρε όσες χωράει το δωμάτιό σου είναι η ευχή μου. Εγώ έφτασα στο σημείο αυτό. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Και μετά πάρε ένα καινούργιο δωμάτιο γιατί αυτό θα είναι το πρόβλημα 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Καλόπαιχτη κι αυτή! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Να επισημανθεί εδώ ότι οι Yamaha αυτές είναι ξεκάθαρα 335 killers. Οποίος δεν διακατέχεται από headstock fever και ψάχνεται οφείλει αν βρει να αποκτήσει μια. επισης, καλοπαιχτη σύντροφε! Επεξεργασμένο 24 Ιουλίου 2022 από matawan 2 3 It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 Καλορίζικες λοιπόν και για τους δύο σας. @SF ε, και την Yamaha δεν την λες και του... προλεταριάτου κιθάρα. Πιο πολύ του καπιταλιΖμου τη λες Για να είμαστε ειλικρινείς δηλαδής, το νταλαβέρι ήταν μάλλον... γκαπιταλιστικό και ουχί του λούμπεν προλεταριάτου 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CHRIS P Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Εξκιούζμι για την άσχετη ερώτηση αλλά η Recording King από πίσω τι λέει; Λιμπίζομαι μια καλούλα parlor και σκέφτομαι ή μια R.K. ή κάποια από τα μοντέλα της PRS .Καλόπαιχτη η GRETSCH, να την χαίρεσαι και αυτή και όλες τις υπόλοιπες, (αυτές οι GRETSCH πάντως, είναι αμαρτία για το μάτι ,ηδονή για το αφτί ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση