SamTheRipper Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Είχα φαγωθεί αυτέες τις μέρες να ρυθμίσω τιν κιθάρα μου κλπ κλπ κλπ. Σκέφτομαι τώρα όμως,αντί να κάνω τις ταρζανιές μου(που δεν έχω και εμπειρία άλλωστε)να μην τη στείλω καλύτερα κάπου για service? Έχετε να προτείνετε κανά μαγαζί? Την κιθάρα την πήρα από Στόλλα, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν κάνουν service σε κιθάρες(νομίζω.....).Φοβάμαι να τη στείλω στην Πάτρα όμως με courier η κάτι ανάλογο μήπως μου την χαλάσουν κατά τη μεταφορά. :? Θα με βόλευε σε Αθήνα γιατί αυτό τον καιρό θα πηγαίνω,αλλά έχω και συγγενείς και συν τοις άλλοις θα πάω την κιθάρα χωρίς φόβο να χαλάσει και θα μπορώ να συννενοηθώ και με τον ιδιοκτήτη. Στη Σπάρτη δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος ειδικός για service.Αλλά θα ρωτήσω αύριο στο Νάκκα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Στην αθήνα στα περισσότερα κεντρικά μαγαζιά κάνουν και ρυθμίσεις. Μπορείς να κάνεις μια κιθαρότσαρκα στο κέντρο και θα βρεις άνετα. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Να πας στον Τζίμι. Είναι στη Χαριλάου Τρικούπη, απέναντι απ τα γραφεία του Πασοκ. Είναι πολύ καλός τυπάς και δεν θα σε γδύσει, αντιθέτως μπορεί να σου προτείνει και πράγματα που δεν είχες σκεφτεί και να στη στρώσει όπως θες. Τηλ. 2103819349. Εγώ έχω μια ibanez και την πάω σ αυτόν και κάθε φορά κάνει πολύ καλή δουλειά Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Και εγώ έχω πάει την ESP μου μια φορά και μου την έκανε πολύ καλά. Θα του την ξαναπάω μαλλον τώρα, γιατί έμεινε παρατημένη για αρκετούς μήνες, λόγω του ότι η μαμα πατρίδα με έστειλε στον Εβρο να βαράω τα κουνούπια στα σύνορα. Γύρισα και την βρήκα παραπονεμένη... ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά!Το μαγαζί πώς λέγεται όμως(για να το βρω πιο εύκολα) Και περίπου για πόσα ¤ μιλάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Jimmy's λέγεται το μαγαζί. Η τιμή εξαρτάται από το τι θα χρειαστει να κάνει στην κιθάρα. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Oκ.Θα τον πάρω τηλέφωνο :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Είχα φαγωθεί αυτέες τις μέρες να ρυθμίσω τιν κιθάρα μου Στον τίτλο μιλάς για service (επιδιόρθωση) κι εδώ για ρύθμιση. Τι ακριβώς θες να κάνεις; Αν μιλάς για ένα πλήρες setup, μπορείς να το κάνεις μόνος σου (ανέξοδα, γρήγορα κι όπως θέλεις) :wink: Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Ουπς ναι... Μιλάω για ένα πλήρες σετάρισμα.Ύψος καβαλλάρη,μαγνητών,neck relief. Επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτά,σκέφτηκα να την πάω σε κάποιον που ξέρει οπότε να μου τη ρυθμίσει σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση