filmmusic Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε @filmmusic μία διευκρίνηση, εκεί που σύνδεσες τα ακουστικά (και άκουσες τον ήχο δίχως pops) είναι η ίδια η κάρτα που στέλνει σήμα (από line out) και στον ενισχυτή, σωστά; Όχι. Ο ενισχυτής είναι συνδεδεμένος με HDMI με την κάρτα γραφικών. Εγώ συνέδεσα τα ακουστικά -προφανώς;- στην εσωτερική κάρτα ήχου του υπολογιστή. Εδώ, στο line out. edit: Μόλις έκανα update στους drivers της κάρτας γραφικών. Τα ίδια δυστυχώς! Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου από filmmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, filmmusic είπε Όχι. Οπότε δεν ισχύει αυτό που σου έγραψα πιό πάνω. Λάθος κατάλαβα. 8 λεπτά πριν, filmmusic είπε Ο ενισχυτής είναι συνδεδεμένος με HDMI με την κάρτα γραφικών. Αυτή την έξοδο (της κάρτας γραφικών) πρέπει να δοκιμάσεις. 8 λεπτά πριν, filmmusic είπε Εγώ συνέδεσα τα ακουστικά -προφανώς;- στην εσωτερική κάρτα ήχου του υπολογιστή. Άλλη έξοδος είναι αυτή (που δεν στέλνεις σήμα στον ενισχυτή από αυτή την κάρτα). Οπότε η συγκεκριμένη (εσωτερική) κάρτα δεν κάνει pops και είναι εντάξει, αλλά δεν είναι αυτή που πάει στον ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Αυτή την έξοδο (της κάρτας γραφικών) πρέπει να δοκιμάσεις. Έτσι είναι η κάρτα γραφικών μου: δεν έχει έξοδο για ακουστικά. Στο HDMI έχω συνδέσει τον ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, filmmusic είπε Έτσι είναι η κάρτα γραφικών μου....... δεν έχει έξοδο για ακουστικά. Στο HDMI έχω συνδέσει τον ενισχυτή. ο.κ. εντάξει, τώρα κατάλαβα. Όμως, όπως είπες κάπου πιό πάνω (*1), είχες συνδεδεμένο άλλον ενισχυτή σε αυτή την HDMI έξοδο και δεν είχες προβλήματα pops. Οπότε όπως τα λες πρέπει να είναι ο ενισχυτής. (*1) εδώ το είπες: (με τον προηγούμενο ενισχυτή που είχα, δεν το είχε αυτό το πρόβλημα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Μανώλης Χναράκης είπε ο.κ. εντάξει, τώρα κατάλαβα. Όμως, όπως είπες κάπου πιό πάνω (*1), είχες συνδεδεμένο άλλον ενισχυτή σε αυτή την HDMI έξοδο και δεν είχες προβλήματα pops. Οπότε όπως τα λες πρέπει να είναι ο ενισχυτής. (*1) εδώ το είπες: (με τον προηγούμενο ενισχυτή που είχα, δεν το είχε αυτό το πρόβλημα.) Ναι, σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν, προσπαθώντας να απομονώσω το πρόβλημα κατέληξα στα εξής: Συνέδεσα μέσω του ίδιου HDMI καλωδίου το laptop με τον ενισχυτή. Οπότε ο υπολογιστής ο ίδιος έφυγε από το παιχνίδι! Το ίδιο πρόβλημα! Συνέδεσα το laptop με τον ενισχυτή με ΑΛΛΟ καλώδιο HDMI. Το ίδιο πρόβλημα! Άρα, αποκλειστικός υπέυθυνος είναι ο ενισχυτής. Μήπως είναι καμιά ρύθμιση από μέσα, τι να πω. Μου έκαναν και firmware update. Μήπως έφταιγε αυτό.. Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου από filmmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, filmmusic είπε Άρα, αποκλειστικός υπέυθυνος είναι ο ενισχυτής. Ναι. 18 λεπτά πριν, filmmusic είπε Μήπως είναι καμιά ρύθμιση από μέσα, τι να πω. ? 18 λεπτά πριν, filmmusic είπε Μου έκαναν και firmware update. Μήπως έφταιγε αυτό.. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε ? Εννοώ μήπως πρέπει να γίνει καμιά ρύθμιση από τις ρυθμίσεις του ενισχυτή, ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου από filmmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, filmmusic είπε Εννοώ μήπως πρέπει να γίνει καμιά ρύθμιση από τις ρυθμίσεις του ενισχυτή, ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Δεν το γνωρίζω. 1) Δοκίμασε άλλη θύρα HDMI του ενισχυτή. 2) Δοκίμασε να κάνεις factory reset στον ενισχυτή, μήπως και... Προσοχή με το factory reset θα διαγραφούν οι δικές σου ρυθμίσεις και θα επανέλθουν οι εργοστασιακές. Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου από Μανώλης Χναράκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Προσοχή με το factory reset θα διαγραφούν οι δικές σου ρυθμίσεις και θα επανέλθουν οι εργοστασιακές. Ναι, το ξέρω. Δεν το κάνω μόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση