Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Μάλιστα. Έχουμε έναν ενισχυτή, με ομοαξονική είσοδο, με οπτική, με αναλογικές audio και το συνδέουμε με hdmi με την κάρτα γραφικών !!!! Και έχουμε κλικ και ποπς στο Cubase.... Εγώ αν ήμουν Cubase....θα εκανα uninstall μόνο μου 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, LK είπε Μάλιστα. Έχουμε έναν ενισχυτή, με ομοαξονική είσοδο, με οπτική, με αναλογικές audio και το συνδέουμε με hdmi με την κάρτα γραφικών !!!! Και έχουμε κλικ και ποπς στο Cubase.... Εγώ αν ήμουν Cubase....θα εκανα uninstall μόνο μου Σου είπα, δεν είχε σωστή ενημέρωση ο άνθρωπος 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Χαρά στο κουράγιο σας...Η ζωή είναι μικρή ...καλή συνέχεια Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, LK είπε Το πα και εγώ απ έξω απ έξω. Και το λέω εγώ που κατά καιρούς έχω συνδέσει το laser disk player με τη ραπτομηχανή. Αυτά όλα όμως και εμπειρία θέλουν (πολλές εργατοώρες με trial and error), και συνήθως επί της ουσίας είναι άκυρα. Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συνδέσει με hdmi την κάρτα γραφικών με έναν πολυκαναλο audio ενισχυτή. Το κάνει δεν το κάνει ο μισός πλανήτης, γίνεται δεν γίνεται....δεν έχει καμία πρακτική λογική. Είνσι στις προδιαγραφές. Το κάνουν π.χ. οι gamers. Το κάνουν και για επαγγελματικές εφαρμογές. Το κάνουν για περισσότερες επιλογές σε παράλληλες συνδέσεις. Και εγώ θα το κσνω γιστι το android tv box μου τα έπαιξε και σκέφτομαι αντί να πσρω άλλο να έστηνα ένα media center πάλι στην τηλεόραση με ένα pc compact, κάνα refurbished αν κάι θα γίνεται από τη μητρική η δουλειά του audio. Η σύνδεση της κάρτας γραφικών με τον ενισχυτή για να βγαίνει ο ήχος, έχει εφαρμογή κσι είμαι μια χρήσιμη λειτουργία. Τώρα, απαντάμε στα δεδομένα που δίνει αυτις που επιλέγει. Το γιστι το έκανε έτσι είναι θέμα προσωπικής επιλογής, αισθητικής προφανώς. Άντε, καλορίζικο ρο σύστημα. Εγώ τοποθετήθηκα ως συνήθως εμπεριστατωμενα απλά δεν μπορώ νσ διαβάζω άσχετους που το παίζουν γκουρού και λένε πατάτες και δεν το παραδέχονται κιόλας, έχουν τόσο εγωισμό που προτιμούν να απείρουν την αμφιβολία από το να πουν, έκανα λάθος και αυτο θεωρώ πως κάνει κακό σε έναν που χρειάζεται συμβουλές. Είναι επιληψιμο. Ο θεσφαρομαιντανος που δεν έχει ούτε γνώσεις, ούτε εμπειρία, ούτε τρόπους. Μόνο υπέρμετρο, αρρωστημένο εγωισμό Μπλιαχ. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Το γιστι το έκανε έτσι είναι θέμα προσωπικής επιλογής, αισθητικής προφανώς. Το έκανε έτσι διότι κάποιος σαν εσένα, του είπε ότι θα λειτουργήσει και έτσι. Δεν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημα αισθητικής ο άνθρωπος. Τώρα, του εξηγούμε (όχι εσύ, εσύ γράφεις ότι σου'ρθει) ότι ΔΕΝ θα λειτουργήσει έτσι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Παιδιά, για να μην ξεχάσουμε και αυτα που ξέραμε. Οι hdmi είσοδοι στον denon, είναι για να συνδέσουμε ένα RACK blue ray player πχ (rack έτσι, όχι optical USB blue ray σαν του op). ....και από κει στην tv .Τώρα τι κάνουν οι gamers... καμία σχέση δεν έχει με το Cubase...καθώς επίσης και εγώ αν πάρω το κολλητήρι μπορεί να συνδέσω τον denon με την ντουζιέρα μου . Ο op προφανώς δεν είναι σε αυτό το σημείο...ακόμα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Αν έχει καταλάβει τπτ ο ΟΡ σφυρίξτε μου κλέφτικα, αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, ο ΛΚ φταίει που γράφει ότι του κατέβει, από άρθρα που διαβάζει στην εφημερίδα ''Συνδικαλιστική Επιθεωρηση'' και μας τα σερβίρει αυτούσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αν έχει καταλάβει τπτ ο ΟΡ σφυρίξτε μου κλέφτικα, αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, ο ΛΚ φταίει που γράφει ότι του κατέβει, από άρθρα που διαβάζει στην εφημερίδα ''Συνδικαλιστική Επιθεωρηση'' και μας τα σερβίρει αυτούσια Στη vogue τα διάβασα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε Στη vogue τα διάβασα Και αυτό συνδικαλιστικό όργανο είναι. Υποστηρίζει το δικαίωμα των ωραίων, να είναι πιο ωραίοι από τους λιγότερο ωραίους. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Τέλος πάντων. Εγώ αποχωρώ το από το νήμα, πραγματικά δεν έχει νόημα. Μην μαλωνετε μεταξύ σας ,σαν ευχή το διατυπώνω-δεν είναι προστακτική, για ενα θέμα που έγινε περίπλοκο, χωρίς να είναι, προφανώς από την απειρία του op (δεν είναι ψόγος- όλοι μαθαίνουμε κάθε μέρα πράγματα) την οποία δεν μπορουμε δυστυχώς να συνδράμουμε εξ αποστάσεως. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση