Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για 5.1 ηχεία που μπορούν να λειτουργήσουν και ως μόνιτορς

filmmusic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σπιτικο συστημα και στουντιο ειναι δυο ξεχωριστα πραγματα.

Στουντιο:

Καρτα ηχου με αναλογα κανάλια. Υπολογιστής, ενεργα.

Σπιτικο:

Denon, υπολογιστης, παθητικα

Κατα προτιμηση αλλοι χωροι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
4 λεπτά πριν, sultan of string είπε

Σπιτικο συστημα και στουντιο ειναι δυο ξεχωριστα πραγματα.

Στουντιο:

Καρτα ηχου με αναλογα κανάλια. Υπολογιστής, ενεργα.

Σπιτικο:

Denon, υπολογιστης, παθητικα

Κατα προτιμηση αλλοι χωροι

Το πα και εγώ απ έξω απ έξω. 

Και το λέω εγώ που κατά καιρούς έχω συνδέσει το laser disk player με τη ραπτομηχανή. 

Αυτά όλα όμως και εμπειρία θέλουν (πολλές εργατοώρες με trial and error), και συνήθως επί της ουσίας είναι άκυρα. 

Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συνδέσει με hdmi την κάρτα γραφικών με έναν πολυκαναλο audio ενισχυτή.    Το κάνει δεν το κάνει ο μισός πλανήτης,  γίνεται δεν γίνεται....δεν έχει καμία πρακτική λογική. 

Εγω για να ακουσω το στερεο (πικαπ cd κασετα MD dat κλπ) απο το "στουντιακο" συστημα παιρνω line out και το στελνω στην καρτα. 

Αν θελω να ακουσω αυτα που ηχογραφησα σε "σπιτικο περιβάλλον" εχω μια εξοδο απο την καρτα που την στελνω στον προ κ.ο.κ.

ΔΕΝ μπερδευω τα συστηματα.

Και ΑΝ καποια στιγμη ασχοληθω με 5.1 ηχογραφηση θα το καν με τον ιδιο τροπο. Θα στειλω 5 line  απο το ενα στο αλλο.

• Moderator
1 λεπτό πριν, sultan of string είπε

Εγω για να ακουσω το στερεο (πικαπ cd κασετα MD dat κλπ) απο το "στουντιακο" συστημα παιρνω line out και το στελνω στην καρτα. 

Αυτό το χω κάνει και εγώ, και εχει πρακτική εφαρμογή,  αν θέλω να τα κάνω digital convert.

Όπως έχω συνδέσει vhs πχ σε pc....,αλλά όχι να βλέπω ταινίες από εκεί. 

17 λεπτά πριν, trolley είπε

Θόρυβος, θόρυβος, θόρυβος... ώστε σε λίγο να είναι αδύνατο να βρει κάποιος τι ειπώθηκε και από ποιον. Κώστα, την είπες την γνώμη σου, την διαβάσαμε, μαλακία είναι αλλά δεν πειράζει. Είπε και ο Ραπτάκης τη δική του, είπα και εγώ τη δική μου κλπ. Η άποψη σου για τη ζωή μου, μου είναι παγερά αδιάφορη, συνιστά ούτως ή άλλως παραβίαση κανονισμών και προσωπική επίθεση, οπότε κόφτο και τράβα κάνε... ότι κάνουν οι συνδικαλιστές τις Κυριακές (δηλαδή ότι κάνουν και τις υπόλοιπες ημέρες).

Άμα δεν γράφεις στα τεχνικά θέματα, αφού δεν ξέρεις, θα είναι σίγουρα πιο εύκολο. Γράψανε άλλοι που ξέρουν και τον συμβούλευσαν σωστά. Εσύ τι γράφεις και τα μπουρδουκλώνεις κάθε φορά. Γράψε για τον συνδικαλισμό, την πολιτική, την πολιτική οικονομία, το ευ ζην, που τα κατέχεις καλά αυτά (🤨)

"Μη συνδέσεις την κάρτα ήχου με το analog in του ενισχυτή γιατί μάλλον  θα έχεις lanency"

Ακόμα γελάω, δεν μπορώ να γράψω από τα γέλια.🤣

Να δες, βρήκα και κάτι με το google. 🤣 Είχα κάνει search πριν γράψω όπως κάνω πάντα γιατί δεν έχω πραγματικές γνώσεις και εμπειρία. Από εκεί έμαθα και έγινα ειδικός και δίνω συμβουλες. Και κανείς δεν μπορεί να στήσει υπολογιστή όπως εγώ. 🤣 Κάτι τέτοια εγραφες, θυμάσαι? 🤣 Άλλα έτσι είναι, αμα απλά αναπαράγεις ότι διαβάζεις, χωρίς πρακτική εμπειρία, τα μπουρδουκλωνεις και βλέπεις τους DENON, καρτες ήχου με latency. 🤣

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Λοιπόν, θυμάστε που έγραφα ότι μάλλον θα έχει latency....;;

Ε, σβήστε το "μάλλον", το θέμα είναι τόσο γνωστό που υπάρχει ειδικό website για δαύτο.

Άντε Κώστα, πάλι ρεζίλι έγινες, και εις ανώτερα.

https://avlatency.com/measuring-latency/audio-latency-and-av-receivers/

Mea Culpa

• Moderator

Για ποιον denon μιλάμε ρε παιδιά; 

Ποιο μοντέλο είναι;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου