trolley Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Σταμάτα να είσαι ισχυρογνώμων Δεν είμαι ισχυρογνώμων. Όπως είπα, αν κάνω λάθος δεν πειράζει. Άλλωστε, ειναι πολύ εύκολο να το δοκιμάσει, δύο καλώδια χρειάζονται. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Οκ...όπως είπα η ζωή είναι μικρή. Πάω να δω τι κιθάρα θα πάρω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, LK είπε Μετά από αυτό σταμάτησα να διαβάζω. Γιατί να συνδέσει μια κάρτα γραφικών με μια audio συσκευή; Καλά, εσύ έχεις μείνει ακόμα στο 1990, ο μισός πλανήτης αυτό κάνει, ακόμα και εγώ. Είναι και της μόδας πάλι τα PC media center. Αν και τα τρώνε τα Android tv Box, επίσης κατέχω, με αυτό δουλεύω στο σαλόνι και το έχω συνδεδεμένο στον ενισχυτή home cinema . Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, cos_dr είπε Καλά, εσύ έχεις μείνει ακόμα στο 1990, ο μισός πλανήτης αυτό κάνει, ακόμα και εγώ. Είναι και της μόδας πάλι τα PC media center. Αν και τα τρώνε τα Android tv Box, επίσης κατέχω, με αυτό δουλεύω στο σαλόνι και το έχω συνδεδεμένο στον ενισχυτή home cinema . Και γιατί να μην συνδέσει την κάρτα ήχου με τον denon? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Απλά ο trolley τον μπερδεύει με τις γνωστές άτοπες παραδοξολογίες του. Ναι, αυτό είναι... Παίζει να είμαι ο μόνος στο thread που ξέρει τι λέει (εκτός από τον npap). 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, trolley είπε Δεν είμαι ισχυρογνώμων. Όπως είπα, αν κάνω λάθος δεν πειράζει. Άλλωστε, ειναι πολύ εύκολο να το δοκιμάσει, δύο καλώδια χρειάζονται. Οχι αν. Είπες πατάτα. Να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι, αυτοί που ξέρουν (τα βασικά) δε θα βάλουν αν σε πράγματα ξεκάθαρα. Γι αυτό στο έχω ξαναπεί. Απέφευγε να δινεις συμβουλές σε θέματα μουσικής, μουσικής τεχνολογίας και τώρα σε θέματα AV με στόμφο ειδικού. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε από το δημοτικό όταν συνδέαμε ενισχυτές με VHS player για να δούμε στην τάξη στις γιορτές την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ 3 λεπτά πριν, LK είπε Και γιατί να μην συνδέσει την κάρτα ήχου με τον denon? αυτά είπα πιο πάνω. Είναι λυμένο το θέμα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, trolley είπε Ναι, αυτό είναι... Παίζει να είμαι ο μόνος στο thread που ξέρει τι λέει (εκτός από τον npap). Ναι, το ξέρουμε. ίδιοι είστε στις γνώσεις. Εσύ είσαι και λίγο καλύτερος. Φαίνεται από τις πατάτες που γράφεις.Εγώ στο λέω. Μη συμβουλεύεις, γιατί τους μπερδεύεις. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Cos, θσ σου έλεγα να το τσεκάρεις στο δικό σου Denon, αλλα΄επειδή προφανώς δεν έχεις, διάβασε εδώ (και κυρίως ηρέμησε). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε αυτά είπα πιο πάνω. Είναι λυμένο το θέμα. Τι να πω Αφού δεν συνδέθηκε και κάνα router στο ψυγείο, το κάνει δεν το κάνει ο μισός πλανήτης... πάλι καλά 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, trolley είπε Cos, θσ σου έλεγα να το τσεκάρεις στο δικό σου Denon, αλλα΄επειδή προφανώς δεν έχεις, διάβασε εδώ (και κυρίως ηρέμησε). Αυτό σου έχει κάνει κακό. Διαβάζεις χωρίς βάση γνώσεων και εμπειρίας και τα μπουρδουκλώνεις μια ζωή. Είπες ΠΑΤΑΤΑ, ΤΕΛΟΣ. Σταμάτα. Τέλος πάντων, εγώ προσέφερα στον φίλο στο thread και ο φίλος προφανώς έχει καταλάβει. Δε θα μπω σε αντιπαράθεση με άσχετο. Προχωράμε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση