filmmusic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Το καλώδιο τι version HDMI είναι? Τώρα, ζητάς πολλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, filmmusic είπε Τώρα, ζητάς πολλά! θα σου πω το άλλο, γιατί το έχω αντιμετωπίσει και ας ακουστεί περίεργο, με παλιότερο setup με ήχο από GPU οver HDMI αλλά και από digital out. Ενημέρωσε τους network drivers, (lan driverts, τα chipset drivers και αν μπορείς δοκίμασε με απενεργοποιημένους από τη μητρική τους onboard sound drivers. Για το lan, θα μπορούσες προσωρινά να απενεργοποιήσεις τον προσαρμογέα δικτύου από τις ρυθμίσεις δικτύου και να δεις αν σταματάει το click και το pop. και ακούγεται ο ήχος κανονικά. Επειδή μοιράζονται πολλές φορές πόρους και processes μετους controllers τους, Κάνε τις απενεργοποιήσεις του lan και της onboard κάρτας ήχου από τη μητρική καλύτερα της δεύτερης, από το bios και δοκίμασε μια φορά να δεις τι γίνεται. Αν διορθωθεί, μπορείς να δοκιμάσεις να ενημερώσεις τους lan drivers και τους audio drivers με τελευταίες εκδόσεις, από το site της μητρικής κατά προτίμηση και οπωσδήποτε ενημέρωση του chipset και θα έλεγα και του bios της μητρικής με την αντίστοιχη προσοχή που χρειάζεται. Με ενημερωμένες εκδόσεις αρκετές φορές λύνονται τέτοια προβλήματα. Σε εμένα έχουν λυθεί αρκετές φορές, ακόμα και θέματα white noise, coil wine που εμφανίστηκαν ξαφνικά και μετά έφυγαν. Και εγώ με τα χρόνια, ψάχνοντας και διαβάζοντας, έλυσα με τέτοιους τρόπους ανάλογα προβλήματα. Αυτά από εμένα, καλή τύχη. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς αυτά είναι πολύ εξειδικευμένα για μένα. Το να μπω στο bios δηλ. κτλ.. O network adapter φαίνεται να είναι ενημερωμένος. Δε μου βρίσκει κάποιο update. To onboard sound driver είναι αυτό το Realtek USB audio, σωστά; Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου από filmmusic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, filmmusic είπε Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς αυτά είναι πολύ εξειδικευμένα για μένα. Το να μπω στο bios δηλ. κτλ.. O network adapter φαίνεται να είναι ενημερωμένος. Δε μου βρίσκει κάποιο update. To onboard sound driver είναι αυτό το Realtek USB audio, σωστά; Ναι, τουλάχιστο να τα απενεργοποιήσεις από τα windows και να δοκιμάσεις μετά να τρέξεις τον ήχο στον DENON να δεις αν εξαφανιζονται τα pops. Μπορείς να τα απενεργοποιήσεις. Απενεργοποίησε ότι ειναι της REALTEΚ σε συσκευές αναπαραγωγής και εγγραφής και απενεργοποίησε τον προσαρμογέα δικτυου από τις ρυθμίσεις δικτύου και internet και αλλαγή επιλογών προσαρμογέα. Εκεί που θα δεις ποιο ethernet είναι ενεργό, απενεργοποίησε το προσωρινά, θα χάσεις τη συνδεση στο internet βεβαια, δοκιμάζεις να δεις τι γίνεται με τον ηχο στον DENON αν τρέχει πλέον κανονικά και βγάζει και τα κανάλια κανονικά. Αν πάλι κάνει τα ίδια, ενεργοποίησε τον προσαρμογέα δικτυου και τις realtek εισοδους και εξόδους. Αν και την απενεργοποίηση της realtek θα ήταν καλύτερο να την κάνεις με είσοδο στο bios αλλά άστο. ΄Κανε τουλάχιστο αυτό από το περιβάλλον των windows. Μετά, παραμένει για εμένα ο ύποπτος του καλωδίου, μήπως δοκίμαζες με άλλο HDMI καλώδιο προδιαγραφων 1,4 και πάνω, καλύτερα 2.1 που υποστηρίζει όλες τις πιο συγχρονες display αλλά audio λειτουργίες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Μετά, παραμένει για εμένα ο ύποπτος του καλωδίου, μήπως δοκίμαζες με άλλο HDMI καλώδιο προδιαγραφων 1,4 και πάνω, καλύτερα 2.1 που υποστηρίζει όλες τις πιο συγχρονες display αλλά audio λειτουργίες. Δεν έχει άδικο πάντως ο cos_dr που ζητάει να διερευνηθεί το θέμα του καλωδίου, όταν όλα στηρίζονται σε αυτό το ένα καλώδιο. Κανονικά, αγαπητέ @filmmusic θα έπρεπε να το είχε "σιγουρέψει" αυτό το ζήτημα ο τεχνικός που λες ότι έκανε την "εγκατάσταση", δηλαδή πριν φύγει από εκεί θα έπρεπε (τουλάχιστον) να μην έχεις κανένα πρόβλημα να ακούς τους ήχους των Windows (+ τυχόν παιχνιδιών / ταινιών / αρχείων ήχου) κλπ. Με το Cubase θα ίσχυαν αυτά που ήδη σου γράψαμε, αλλά τα Windows γιατί να κάνουν ποπ και τέτοια; 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, filmmusic είπε Ok, το πιθανότερο λοιπόν να πάρω 2 ηχεία monitor ακόμα, και να τα συνδέσω στη scarlett. Φαντάζομαι και ελπίζω ότι δε θα έχω άλλα προβλήματα.. Ναι αλλά λες ότι έχεις ήδη θέμα και εκτός Cubase... Τι να σου πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, trolley είπε Δεν έχει άδικο πάντως ο cos_dr που ζητάει να διερευνηθεί το θέμα του καλωδίου, όταν όλα στηρίζονται σε αυτό το ένα καλώδιο. Κανονικά, αγαπητέ @filmmusic θα έπρεπε να το είχε "σιγουρέψει" αυτό το ζήτημα ο τεχνικός που λες ότι έκανε την "εγκατάσταση", δηλαδή πριν φύγει από εκεί θα έπρεπε (τουλάχιστον) να μην έχεις κανένα πρόβλημα να ακούς τους ήχους των Windows (+ τυχόν παιχνιδιών / ταινιών / αρχείων ήχου) κλπ. Με το Cubase θα ίσχυαν αυτά που ήδη σου γράψαμε, αλλά τα Windows γιατί να κάνουν ποπ και τέτοια; Πάμε να βρούμε τον τεχνικό να του ζητήσω εγώ το λόγο που έχω πολλά νεύρα. Θα τον αναγκάσω να το φτιάξει, μου την έχει δώσει μιλάμε. θα του λέω εγώ τι να κάνει, και θα του φωνάζω, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑα. και θα του κάνω head lock και θα σφιγγω ίσα ίσα μέχρι να λιποθυμήσει και θα τον αφήνω και θα του λέω, τελείωνε, συνέχισε, απενεργοποίησε από το bios την onboard καρτα ήχου. Μη με κοιτάς. ΤΩΡΑΑΑΑΑ Άντε, καλή τύχη, πάω να ξαπλώσω λίγο να ηρεμήσω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Ναι, τουλάχιστο να τα απενεργοποιήσεις από τα windows και να δοκιμάσεις μετά να τρέξεις τον ήχο στον DENON να δεις αν εξαφανιζονται τα pops. Μπορείς να τα απενεργοποιήσεις. Απενεργοποίησε ότι ειναι της REALTEΚ σε συσκευές αναπαραγωγής και εγγραφής και απενεργοποίησε τον προσαρμογέα δικτυου από τις ρυθμίσεις δικτύου και internet και αλλαγή επιλογών προσαρμογέα. Εκεί που θα δεις ποιο ethernet είναι ενεργό, απενεργοποίησε το προσωρινά, θα χάσεις τη συνδεση στο internet βεβαια, δοκιμάζεις να δεις τι γίνεται με τον ηχο στον DENON αν τρέχει πλέον κανονικά και βγάζει και τα κανάλια κανονικά. Αν πάλι κάνει τα ίδια, ενεργοποίησε τον προσαρμογέα δικτυου και τις realtek εισοδους και εξόδους. Τα έκανα όλα αυτά, αλλά ακόμα τα ίδια. Τι να πω.. Θα ξανάρθει ο τεχνικός. Απλώς και γω είμαι ανυπόμονος να δουλεύουν όλα ρολόι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, trolley είπε Κανονικά, αγαπητέ @filmmusic θα έπρεπε να το είχε "σιγουρέψει" αυτό το ζήτημα ο τεχνικός που λες ότι έκανε την "εγκατάσταση", δηλαδή πριν φύγει από εκεί θα έπρεπε (τουλάχιστον) να μην έχεις κανένα πρόβλημα να ακούς τους ήχους των Windows (+ τυχόν παιχνιδιών / ταινιών / αρχείων ήχου) κλπ. Είδαμε σκηνές από ταινίες, demos για πολυκάναλο ήχο, και ακούσαμε τραγούδια. Δεν έτυχε να βγάλει κάποιο σφάλμα των Windows ώστε να ακούσω τον ήχο, ή κάτι άλλο να συμβεί που χρησιμοποιεί ήχο των Windows ώστε να το ακούσω και γω και να δω ότι κάτι δεν πάει καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, filmmusic είπε Είδαμε σκηνές από ταινίες, demos για πολυκάναλο ήχο, και ακούσαμε τραγούδια. Δεν έτυχε να βγάλει κάποιο σφάλμα των Windows ώστε να ακούσω τον ήχο, ή κάτι άλλο να συμβεί που χρησιμοποιεί ήχο των Windows ώστε να το ακούσω και γω και να δω ότι κάτι δεν πάει καλά.. Ο κιορατάς πρέπει να είχε πατσάρει κρυφό μήντια πλαίηερ στο κύκλωμα και ακούγατε Ραδιο-Βερόνικα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση