filmmusic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, trolley είπε Αυτό, μπορεί να μην έχει σημασία για ΄σένα, ανάλογα με το πως χρησιμοποιείς το Cubase, αλλά μπορεί και να έχει σημασία διότι γενικώς δεν κάνουμε τίποτε για να προσθέσουμε latency. Οπότε, όπως το καταλαβαίνω εγώ, η καλύτερη λύση απ'όλες για να χρησιμοποιώ το Cubase χωρίς προβλήματα, είναι να πάρω 2 καινούργια ηχεία, τα οποία τα συνδέω απευθείας στην Focusrite και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου από filmmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, filmmusic είπε Οπότε, όπως το καταλαβαίνω εγώ, η καλύτερη λύση απ'όλες για να χρησιμοποιώ το Cubase χωρίς προβλήματα, είναι να πάρω 2 καινούργια ηχεία, τα οποία τα συνδέω απευθείας στην Focusrite και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Ναι 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πάντως, επειδή μου έρχονται στο facebook όλο εικόνες από home studios από ένα γκρουπ, βλέπω σε πολλές περιπτώσεις ότι έχουν πολλά ηχεία μπροστά. π.χ.: βέβαια αυτοί μπορεί να τα έχουν για άλλο σκοπό, δεν ξέρω.. Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου από filmmusic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, filmmusic είπε βέβαια αυτοί μπορεί να τα έχουν για άλλο σκοπό, δεν ξέρω.. Δεν μπορώ να πω για όλους, αλλά η φωτό που μας δείχνεις είναι για έλεγχο στερεοφωνικού σήματος, με διάφορα ηχεία αλλά και ένα σύστημα 2.1. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, filmmusic είπε Πάντως, επειδή μου έρχονται στο facebook όλο εικόνες από home studios από ένα γκρουπ, βλέπω σε πολλές περιπτώσεις ότι έχουν πολλά ηχεία μπροστά. π.χ.: βέβαια αυτοί μπορεί να τα έχουν για άλλο σκοπό, δεν ξέρω.. Για άλλο σκοπό είναι. Για να ακούς τη μίξη σου σε διαφορετικά ηχεία είναι. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, filmmusic είπε Σε ευχαριστώ. Αν πράγματι γίνεται αυτό, να το δοκιμάσω.. Θα το πω και σε αυτόν που μου τα εγκατέστησε, να μου πει, γιατί και γω τώρα έχω μπερδευτεί λίγο με όλες τις πληροφορίες. χεχε Πάντως σε stereo με ενδιαφέρει η παραγωγή ήχου. ΟΧΙ σε 5.1. edit: Εδώ λες απ'ότι κατάλαβα στο AUDIO IN του ενισχυτή. Οπότε γλιτώνω την αγορά άλλων ηχείων. Στο audio in αριστερά, του ενισχυτή σου θα βάλεις την κάρτα με καλώδια που σου έδειξα ενδεικτικά. Έχω δουλέψει άπειρες φορές με προγράμματα ήχου από τον ενισχυτη του home cinema στο χωριό και το λάπτοπ μου σε παλαιότερο configuration. Έχω μιξάρει και γράψει μουσική σε απίθανους συνδυασμούς συστημάτων. Άμα ξέρεις τα ηχεία σου μπορείς να μιξάρεις. Ό μόνος λόγος που έχω προσωπικά home studio μονιτορς αυτοενισχυόμενα είναι γιατί αντιλαμβάνομαι σε αυτά καλύτερα κυρίως τις διακυμάνσεις στην ένταση, καταλαβαίνω σε όργανα και 0,3 db διακύμανση αλλά σε αυτό βοηθάει το αυτι μου και το μυαλό μου με την πολλαπλάσια πάνω από το μέσο όρο αντίληψη που μεταφράζεται και σε ηχητική αντίληψη, είμαι πολύ ιδιαίτερος. Στα studio monitors και ακουστικά καταλαβαίνω πολύ. Αλλά με την εμπειρία μπορώ να μιξάρω αντίστοιχα στο συστημά σου. Άνετα θα μπορουσα να το κάνω και τα ηχεία που πήρες τα passive είναι πολύ καλά. Εξαιρετικά θα έλεγα αν καθίσεις και στο σωστό σημείο βέβαια στο χώρο σου και τα έχεις στήσει και κατάλληλα για τέτοιο σύστημα. Με τον τρόπο αυτό, συνδέοντας από το audio in, δε θα έχεις latency. Θα ρυθμίσεις κανονικά το cubasa και τους asio drivers, όπως πρέπει και θα πετάς. Καλές μίξεις. 1 ώρα πριν, trolley είπε Α, ναι, ωραία ιδέα... γίνεται και αυτό... αναλογίλα βέβαια, κρίμα για το Denon... Βασικά μόνο αυτό γίνεται για να μιξάρει. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια να μιξάρει με τον ενισχυτή από το cubase είναι extreme sport. Και να πάρει audio interface με s/pdif optical out, στέρεο σήμα θα βγάλει. Δε βγαίνει πολυκάναλα στα audio interfaces, οι ταχύτητες δεν το υποστηρίζουν. Άλλο με ADAT. Δεν μπορείς να δουλέψεις με ADAT και consumer ενισχυτή. Είναι άλλη η λογική και δε θα γράψω τώρα γιατί είμαι άρρωστος ψυχικά σήμερα πολύ Μου την έχει βαρέσει. Παω να κάτσω λίγο στον ήλιο. Καλημέρα σας!!! 42 λεπτά πριν, filmmusic είπε Πάντως, επειδή μου έρχονται στο facebook όλο εικόνες από home studios από ένα γκρουπ, βλέπω σε πολλές περιπτώσεις ότι έχουν πολλά ηχεία μπροστά. π.χ.: βέβαια αυτοί μπορεί να τα έχουν για άλλο σκοπό, δεν ξέρω.. Ι love it. Θέλω κι εγώ τέτοιο γραφείο 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, filmmusic είπε Δεν έχω τηλεόραση σπίτι. Μόνο υπολογιστή με μια 4k 43'' οθόνη. Εξού και το 5.1 στον υπολογιστή, για να μπορώ να βλέπω τα blurays και τα UHDs (όσα τουλάχιστον έχουν πολυκάναλο ήχο). Μόλις χθες στις 22.00 τελείωσε η εγκατάσταση των ηχείων και το calibration από τον ειδικό, οπότε δεν τα έχω τεστάρει γενικά. Τα pops στα Windows, ναι τα έχω και εκτός Cubase (λιγοστά, σε κάποιους ήχους των windows π.χ. exclamation. Απλώς κάνει ένα pop στην αρχή του ήχου). Θα δω πως θα λύσω αυτό το θέμα. Πες όλη τη σύνδεση ξανά και τις ρυθμίσεις ήχου των windows, με ποια κάρτα γραφικών και τις ρυθμίσεις των drivers της. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πες όλη τη σύνδεση ξανά και τις ρυθμίσεις ήχου των windows, με ποια κάρτα γραφικών και τις ρυθμίσεις των drivers της. Κάρτα Γραφικών: Manli GeForce GTX 1050 Ti 4GB. Τώρα για τα άλλα, δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς. Πήγα στο device manager και βλέπω τις εκδόσεις των drivers. Μετά; Όταν λες π.χ. να πω όλη τη σύνδεση ξανά; εννοείς του ενισχυτή με τον υπολογιστή; Ο ενισχυτής συνδέεται μέσω HDMI με την κάρτα γραφικών Geforce, και η οθόνη συνδέεται μέσω hdmi με τον ενισχυτή. Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου από filmmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, filmmusic είπε Κάρτα Γραφικών: Manli GeForce GTX 1050 Ti 4GB. Τώρα για τα άλλα, δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς. Πήγα στο device manager και βλέπω τις εκδόσεις των drivers. Μετά; Όταν λες π.χ. να πω όλη τη σύνδεση ξανά; εννοείς του ενισχυτή με τον υπολογιστή; Ο ενισχυτής συνδέεται μέσω HDMI με την κάρτα γραφικών Geforce, και η οθόνη συν΄δεεται μέσω hdmi με τον ενισχυτή. Βασικά ήθελα να δω τις ρυθμίσεις ήχου από το control panel των windows και τις ρυθμίσεις ήχου από το nvidia control πανελ για να δω αν είναι σεταρισμένες σωστά, ρυθμισμένες για πολυκάναλο dolby mode και να το αναγνωρίζουν. Έχεις τρέξει κάτι από τα window, από player και ο ενισχυτής είναι στο HDMI ως είσοδο και ακούγεται το surround της πηγής σωστά? Έχεις κάνει test speakers και λειτουργεί το πολυκάναλο. Μήπως υπήρχε κάποια λύση για το crack και το pop και είναι θεμα ρύθμισης. Θα βοηθούσε να τα βλέπω προσωπικά μπροστά μου για να τα ρυθμίσω σωστά ή να δω αν χρειάζεται να παίξεις επειδή η καρτούλα είναι και παλιά με κανα ενδιάμεσο πρόγραμμα για να στέλνει το κωδικοποιημένο σήμα σωστά ο υπολογιστής να το πουμε λαϊκά στον ενισχυτή για να γίνει σωστά η αποκωδικοποίηση και να ακούς πραγματικό DOLBY decoding. Aυτά πρέπει να ρυθμιστούν σωστά και ευλαβικά ανά περίπτωση και από τα control panel της κάρτας και των windows αλλά και τα προγράμματα αναπαραγωγής για να μην υπάρχουν προβλήματα και να απολαύσεις τη βέλτιστη εμπειρία. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filmmusic Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε Έχεις τρέξει κάτι από τα window, από player και ο ενισχυτής είναι στο HDMI ως είσοδο και ακούγεται το surround της πηγής σωστά? Έχεις κάνει test speakers και λειτουργεί το πολυκάναλο. Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση