dimsonic Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 Για κάποιο άγνωστο λόγο, που 50 χρόνια μετά ακόμα δεν έχω καταλάβει, μου άρεσαν αυτά τα πράγματα και τα άκουγα ανελλιπώς.... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 Πολλά καλά LP, 1ο όμως αριστούργημα. Α! και τρομερός κιθαρίστας ο Terry (όχι ο δικός μας). 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nestoras είπε τρομερός κιθαρίστας ο Terry ... Ενώ οι υπόλοιποι κιθαρίστες που είχαν κατά καιρούς πήγαιναν πίσω? Εδώ δύο από τους κιθαρίστες που έχουν περάσει από τους Chicago, ο Keith Howland, μαζί με τον Chris Pinnick, σε ένα project που λεγόταν HLMP (τα αρχικά των ονομάτων τους) με τον Lance Morrison μπάσο, και τον Matt Laug στα τύμπανα. By the way, όπου το πετύχετε πάρτε το, είναι φοβερό album. Επεξεργασμένο 14 Ιουλίου 2022 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 Για τον Kath λεγανε οτι ηταν ο αγαπημενος του Χεντριξ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Για τον Kath λεγανε οτι ηταν ο αγαπημενος του Χεντριξ O Parazaider τα έλεγε αυτά. Ποιος ξέρει τι θα έχε πιει. “This guy came up very quietly and tapped me on the shoulder. He says, ‘Hi, I’m Jimi Hendrix. I’ve been watching you guys and I think your guitarist is better than me.” —Chicago saxophonist Walter Parazaider 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, Nestoras είπε O Parazaider τα έλεγε αυτά ... Μου θυμίζει την ιστορία με τον Χιώτη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, fusiongtr είπε Μου θυμίζει την ιστορία με τον Χιώτη. Απ' τα πολλά πιώματα θα έπρεπε να λέγεται Paradiser. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, fusiongtr είπε Μου θυμίζει την ιστορία με τον Χιώτη. https://youtu.be/Ul3CFlJmbiw ,, Επεξεργασμένο 15 Ιουλίου 2022 από Κβαντική Διεμπλοκή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση