Nekkon Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Γνωρίζω ότι το Boss DD-8 είναι delay για ηλεκτρική, όπως και το ότι υπάρχουν πετάλια και πεταλιέρες ειδικά σχεδιασμένα για ακουστική. Ωστόσο χθες σαν πείραμα κούμπωσα την ακουστική στο delay και μετά με stereo mode στην κάρτα ήχου. Δεν έβαλα πολύ για να μη χαλάσει εντελώς ο ήχος, και έπαιξα. Να σας πω την αλήθεια δε με χάλασε ο ήχος. Οκ, δεν είναι σαν τον ήχο του sm-57 μπροστά από την ακουστική, αλλά και πάλι παρατηρώ ότι στην ουσία αυτός ο ήχος με "χαλάει" κάπως, δηλαδή του μαγνήτη της ακουστικής. Ο ήχος του delay που φτιάχτηκε για ηλεκτρική κατευθείαν στην ακουστική δε με χαλάει. Έχετε παρόμοια εμπειρία; Φαντάζομαι αν κούμπωνα overdrive ή fuzz δε θα έλεγα το ίδιο... Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Ότι θέλεις κάνεις. Παρά πολλοί ακουστικοι κιθαρίστες χρησιμοποιούν τόνους πεταλιων "ηλεκτρικής κιθάρας " 1 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Μέχρι και η κλασική κιθάρα συνδέεται άνετα με τα πετάλια της ηλεκτρικής... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 Τι χορδές φοράει? Πολύ μαλακιά μου φάνηκε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πολύ μαλακιά μου φάνηκε Άλλο διάβασα στην αρχή . Θα σε γελάσω, ο luthier μου τις άλλαξε, αλλά όντως είναι αρκετά μαλακές και στο παίξιμο Επεξεργασμένο 13 Ιουλίου 2022 από Nekkon 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση