dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 o γνωστός καταστηματάρχης φαίνεται έπρεπε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Απο όσο καταλαβαίνω κάποια μορφή καρκίνου. Συμπαθής και πιστεύω με σημαντική "προσφορά" στον χώρο. Μακάρι να πάει καλά. 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Περαστικά του εύχομαι κι εγω. Αναρωτήθηκα βέβαια, γιατί να πήγαν την κιθάρα στο νοσοκομείο άραγε... και μετά είδα τον Norman μέσα, που είναι πιο λογικό. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Περαστικά του εύχομαι κι εγω. Αναρωτήθηκα βέβαια, γιατί να πήγαν την κιθάρα στο νοσοκομείο άραγε... και μετά είδα τον Norman μέσα, που είναι πιο λογικό. δεν πιστεύω να σε μπέρδεψε ο τίτλος..... 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2022 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CHRIS P Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2022 Άντε τώρα να πας να αγοράσεις κιθάρα σε αυτό το μαγαζί και να πέσεις στο γύρισμα του "Guitar of the day" ή σε τίποτα κολλητούς του καταστηματάρχη...... Θες ειδική ψυχολογική υποστήριξη για να πιάσεις κιθάρα στα χέρια .... Πάντως αυτό που μου αρέσει στον Norm, είναι ότι στο μαγαζί του έχει μαζέψει πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους που η ζωή δεν τους φέρθηκε όπως τους άξιζε, σαν τον Lemmo και τηSarah Rogo.Τους πρόσφερε μια δουλειά και προβολή μέσα από το κανάλι του (όχι ότι έχασε win win είναι η φάση). Θυμάμαι κάποτε είχα πετύχει ένα video του 2010 περίπου, που παρουσίαζε τον Lemmo και το συγκρότημα που είχε τότε και έλεγε ότι σε λίγα χρόνια ο Lemmo θα έρχεται στο μαγαζί του με Limo.Η ειρωνεία της τύχης τα έφερε όμως να δουλεύει εκεί για το μεροκάματο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, CHRIS P είπε Άντε τώρα να πας να αγοράσεις κιθάρα σε αυτό το μαγαζί και να πέσεις στο γύρισμα του "Guitar of the day" ή σε τίποτα κολλητούς του καταστηματάρχη...... αυτό είναι ο εφιάλτης μου τα τελευταία χρόνια 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε αυτό είναι ο εφιάλτης μου τα τελευταία χρόνια Εσύ κάποια φοβία έχεις με τους οδοντιάτρους! Δεν εξηγείται αλλιώς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2022 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2022 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση