Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε ο Ντιμ ο οποίος ανοίγει τρίτο θρεντ με θεματολογία τη Μιμή Τρία thread με τη Μιμή; Ύποπτο... 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 32 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε To θέμα εδώ δεν είναι ο Τιμ αλλά ο Ντιμ ο οποίος ανοίγει τρίτο θρεντ με θεματολογία τη Μιμή. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι μας κάνει εντύπωση. Ακόμα και οι σοβαροί, φτασμένοι επαγγελματίες έχουν ανάγκες και βιολογικά ένστικτα. μα... την κάλεσε κι αυτή ...πήγε και είχε και την κάμερα ανοιχτή... πως λέμε έχω και κότερο... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Αλλά δεν καταλαβαίνω τι μας κάνει εντύπωση. Ακόμα και οι σοβαροί, φτασμένοι επαγγελματίες έχουν ανάγκες και βιολογικά ένστικτα. Σπύρο δεν κατάλαβα, για τον Tim μιλάς ή για τον Dim...; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Σπύρο δεν κατάλαβα, για τον Tim μιλάς ή για τον Dim...; Ουδείς γλιτώνει. 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Σπύρο δεν κατάλαβα, για τον Tim μιλάς ή για τον Dim...; βρε δεν ντρέπεστε λίγο, μουσικοί άνθρωποι.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, dimsonic είπε 0.26 την κάλεσε στο σπίτι του να της δείξει τη συλλογή γ_αμματοσήμων λέει..... Το διόρθωσα, εντάξει. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το διόρθωσα, εντάξει. μετά λένε εμένα.... μπορεί να είναι και συλλογή πεταλούδων με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, dimsonic είπε μπορεί να είναι και συλλογή πεταλούδων Σοβαρά τώρα, ο άνθρωπας κάνει μαθήματα διαδικτυακά. Ντρουν το τηλέφωνο μια μέρα. - Έλα Τιμ, η Μιμή είμαι. - Ποια Μιμή? - Αυτή με τα μεγάλα μπούμπις. - Και τι θέλεις? - Είδα ότι κάνεις μαθήματα κιθάρας και είσαι το είδωλό μου. Πόσο πάει την ώρα? - $150. - Άμα σου δώσω $1.000 μπορώ να έρθω από εκεί να κάνουμε το μάθημα από κοντά? Θα το πάρω και βίντεο να το ανεβάσω στο Γιουτιούμπ - $1.000 ε? Άσε με να το σκεφτώ λίγο. - Έλα βρε Τιμ, και θα κάνω ότι θέλεις εγώ (ναζιάρικη φωνή) - Θα μου κάνεις μουσακά? - Αμέ. - Και γεμιστά? - Βεβαίως. - Ε τότε έλα, αλλά μην φέρεις κιθάρα, να βγάλω και κανένα φράγκο από την PRS που θα έχω στο βίντεο. Επεξεργασμένο 8 Ιουλίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Το βρισκω αρκετα πιθανο με τις τιμες που δινει το google στα κλικς. Αλλωστε σελεμπριτυ ειναι ολοι 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 σε λίγο όμως βλέπω να παίρνει άλλο τηλεφώνημα: Ελα Τιμ εδω Ντιμ. Είσαι να ανεβάσουμε το Trilogy των ELP ντουέτο? 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση