fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μου βγήκε ο φραπές απ'την μύτη.... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αυτό είναι μεζές, για 3 άτομα..., τσίπουρου ρε συ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Αυτό είναι μεζές, για 3 άτομα..., τσίπουρου ρε συ! Έτσι νόμιζε κι ο Carlos .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τουρσί είναι τούτο?? 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Τουρσί είναι τούτο?? Σ'έπιασε κι εσένα μια λιγούρα έ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Έχω ήδη ανοίξει ψυγείο και ψαχνω ρακομεζεδες... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Τι στο καλό ρε παιδιά, δεν έχετε πιεί ποτέ Mezcal Gusano? https://www.wineshop.gr/product/mezcal-gusano-rojo-07lt/ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχω ήδη ανοίξει ψυγείο και ψαχνω ρακομεζεδες... Εδώ άλλοι ψένουν μελιτζάνες για βάση, τις έχουν ψυγείο έτοιμες και όταν πεινάσουν τις γεμίζουν ντομάτες, τυριά κ.τ.λ. Προνοούν! 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι στο καλό ρε παιδιά, δεν έχετε πιεί ποτέ Mezcal Gusano? https://www.wineshop.gr/product/mezcal-gusano-rojo-07lt/ Γεύση πτωματίλας...; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Εδώ άλλοι ψένουν μελιτζάνες για βάση, τις έχουν ψυγείο έτοιμες και όταν πεινάσουν τις γεμίζουν ντομάτες, τυριά κ.τ.λ. Προνοούν! Αυτά τα εφαγα το απόγευμα... 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι στο καλό ρε παιδιά, δεν έχετε πιεί ποτέ Mezcal Gusano? https://www.wineshop.gr/product/mezcal-gusano-rojo-07lt/ Και να έχω πιει, πιστεύεις ότι θα το θυμάμαι? Συνήθως, οπότε φτάνω στις τεκιλες, έχει αδειάσει η υπόλοιπη κάβα... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι στο καλό ρε παιδιά, δεν έχετε πιεί ποτέ Mezcal Gusano? Για Gusano δεν ξέρω, κάποια Mezcal όμως έχω πιει και μασούλησα και μισό σκουλήκι 1 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση