dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 από όσα διαβάζω δεξιά αριστερά είναι ΟΚ https://abcnews.go.com/GMA/Culture/carlos-santana-collapses-michigan-concert-due-heat-exhaustion/story?id=86295474 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Καλά ρε Βρυώνη φραγκοφονια Βγάζεις το γεροντάκι να παίξει καλοκαιρΓιατικα χωρίς να του δώΚεις ένα ποτήρι νερό; Ου να μου χαθείς. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, Superfunk είπε Καλά ρε Βρυώνη φραγκοφονια Βγάζεις το γεροντάκι να παίξει καλοκαιρΓιατικα χωρίς να του δώΚεις ένα ποτήρι νερό; Ου να μου χαθείς. Η τεκίλα αφυδατώνει. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Ο ίδιος είπε ότι ξέχασε να φάει... Εντάξει είναι πάντως, την γλύτωσε ο γέροντας. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ο ίδιος είπε ότι ξέχασε να φάει... Ξεροσφύρι την τεκίλα στην ηλικία του? Ούτε καμιά τορτίγια, τίποτα νάτσος, κανένα αγγουράκι με καροτάκι, κανένα φυστικάκι, τίποτα? Επεξεργασμένο 6 Ιουλίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 κλασικό παροδικό μάλλον ισχαιμικό επεισόδιο μου κάνει. έτσι όπως μου τα λέτε Η εξάντληση το εκδήλωσε. Να πάει να το κοιτάξει που θα έχει πάει σίγουρα και θα πάρει και ο γιατρός παχυλό φακελάκι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, cos_dr είπε Να πάει να το κοιτάξει που θα έχει πάει σίγουρα και θα πάρει και ο γιατρός παχυλό φακελάκι Μπααα, μάλλον θα αλλάξει κάβα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μπααα, μάλλον θα αλλάξει κάβα. Όχι άλλη τεκίλα με κόκκινο σομπρέρο στο καπάκι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Όχι άλλη τεκίλα με κόκκινο σομπρέρο στο καπάκι! Μήπως ήτανε η άλλη με το σκουλήκι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Μήπως ήτανε η άλλη με το σκουλήκι? Μου βγήκε ο φραπές απ'την μύτη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση