dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 απο εδώ https://www.gislounge.com/map-of-heavy-metal-bands-by-country-per-capita/ αλλά υπάρχουν και από αλλού 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό το γράφημα που έβαλες βρε Κώστα είναι απίθανο. Ορίστε η Ελλάδα, 2384 entries. https://www.metal-archives.com/lists/GR Επεξεργασμένο 8 Ιουλίου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, panorios είπε Συγνώμη για το ξενέρωμα αλλά από πού είναι το γράφημα; Δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αλλά έχω κουραστεί να βλέπω στατιστικά και infographics τον τελευταίο καιρό χωρίς να στηρίζονται σε δεδομένα. Ουπς, τι έγινε, οι ΗΠΑ έχασαν την Αλάσκα; 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ουπς, τι έγινε, οι ΗΠΑ έχασαν την Αλάσκα; Όχι, απλά δεν έχουν γούστο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, panorios είπε Όχι, απλά δεν έχουν γούστο. Εσύ αγόρι μου είσαι για Αυστραλία, Μέξικο, και Ιράν, εδώ στην χώρα σου δεν έχεις την αναγνώριση που θα έπρεπε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση