dimsonic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 Απλά πράγματα 8 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 Μου θυμίζει κάτι παρόμοιο που είπε ένας μπλουζίστας (δε θυμάμαι όνομα) όταν τον ρώτησαν γιατί χρησιμοποιεί ενισχυτές τύπου blues jr που δίνουν έμφαση στα μεσαία αντί για blackface ενισχυτές, είπε "για να μπορούν να με ακούν οι μεθυσμένοι ακροατές μου" 3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Nekkon είπε Μου θυμίζει κάτι παρόμοιο που είπε ένας μπλουζίστας (δε θυμάμαι όνομα) όταν τον ρώτησαν γιατί χρησιμοποιεί ενισχυτές τύπου blues jr που δίνουν έμφαση στα μεσαία αντί για blackface ενισχυτές, είπε "για να μπορούν να με ακούν οι μεθυσμένοι ακροατές μου" The more you drink, the better we sound. 2 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, Nestoras είπε The more you drink, the better we sound. The more i drink, the prettier you look. 1 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε The more i drink, the prettier you look. The more i drink the more i pee.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, cigaret13 είπε The more i drink the more i pee.... Anti doping control? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση