Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 53 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Μάνα μου η Starclassic σου! Και εκεί λάθος. Κινεζικη ΤΑΜΑ κυρά Μου? Πάρε μια STAR ,με τον Jeff Beck παιζεις όχι με την ΤΑΜΤΑ :) 5 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, Superfunk είπε Πάρε μια STAR Μην είσαι τέτοιος... Το κορίτσι θα πάρει καλά τύμπανα για τα γεράματα της. Μικρή είναι, θα αρχίσει από χαμηλά... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Τι γελάτε κύριΡγιοι ; Ναι στους @Nestoras @Ali Barout @Terry RoscoeBeck5 μιλαΓω Δείτε εδώ σοβαρό ντράμερ. Μόνο το drum hoops του σετ του κάνουν όσο οι συντάξεις που έκοψε ο @cos_dr....εεεε ο Κατρουγκαλος θέλω να πω στο τρίτο μνημόνιο 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Δείτε εδώ σοβαρό ντράμερ. Τώρα μιλάς για προσωπική μου λατρεία ντράμερ. Το σοβαρός για τον συγκεκριμένο είναι understatement. Αυτός είναι από μόνος του μια κατηγορία. ΥΓ: Αυτό το αγόρι cosdr που είναι; Καιρό έχει να εμφανιστεί. Ύποπτο... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Τώρα μιλάς για προσωπική μου λατρεία ντράμερ. Το σοβαρός για τον συγκεκριμένο είναι understatement. Αυτός είναι από μόνος του μια κατηγορία. ΥΓ: Αυτό το αγόρι cosdr που είναι; Καιρό έχει να εμφανιστεί. Ύποπτο... έκοψε τις συντάξεις ο κατρούγκαλος και οι άλλοι έκοψαν την εισφορά αλληλεγγύης και αύξησαν τη φορολογία στα καύσιμα και στα τρόφιμα και τρώνε και το μαξιλαράκι. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Ρε άμα δεν έχεις τρυπήσει τη μπότα με Φ120 βάση και δεν έχεις λάσκα Supraphonic με λέοντος απάνω, τι να μου πει το σταρ και ο τριανταφυλλόπουλος. Το κορίτσι και με ντίξον πετάει λέμε, και δέρματα clear dot. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αυτό το αγόρι cosdr που είναι; Καιρό έχει να εμφανιστεί. Ύποπτο... Προσπαθει μαζί με τον Ερντογκαν να βγάνει τον ΑλεκΣη κσάνα πρωθυπουργό. Τζάμπα χτυπιέσαι του λεΓω.... 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τι γελάτε κύριΡγιοι ; Ναι στους @Nestoras @Ali Barout @Terry RoscoeBeck5 μιλαΓω Δείτε εδώ σοβαρό ντράμερ. Μόνο το drum hoops του σετ του κάνουν όσο οι συντάξεις που έκοψε ο @cos_dr....εεεε ο Κατρουγκαλος θέλω να πω στο τρίτο μνημόνιο εγω δεν γέλασα όμως... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε έκοψε τις συντάξεις ο κατρούγκαλος και οι άλλοι έκοψαν την εισφορά αλληλεγγύης και αύξησαν τη φορολογία στα καύσιμα και στα τρόφιμα και τρώνε και το μαξιλαράκι. Speak of the devil 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Speak of the devil Παρακολουθώ απλά δεν γράφω γιατί δεν έτυχε να έχω να πω κάτι. Αλλά τα βλέπω τα topic, διαβάζω πάντα όλη τη θεματολογία του noiz, καθημερινά, τη βρίσκω Τις μουσικές των μελών δεν προλαβαίνω επίσης να ακούσω αυτές τις μέρες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση