michaelp Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Γειααα! www.soundmaker.gr/homework . gonegonegone, αυτός είμαι εγω... :lol: εκεί μπορείται να κατεβάσετε ένα κομμάτι μου (για την ακρίβεια 2 κομμάτια μιξαρσμένα είναι) και να ψηφίσετε αν σας άρεσε ή οχι... κάντε ένα κόπο και μπι ονεστ! ;) αν θέλετε να ακούσετε περισσότερα : www.myspace.com/hardisklounge GGGone. ww.myspace.com/badratio www.myspace.com/hardisklounge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 sad story... ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
michaelp Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 true... ww.myspace.com/badratio www.myspace.com/hardisklounge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 michaelp τι είναι αυτά? Είναι κομμάτια άλλων που τα έχεις μιξάρει μαζί? Πάντως το αποτέλεσμα ακούγεται ευχάριστα. Παρεπιτόντως μην υπογράφεις σαν GGGone, γιατί προφέρεται Τζιτζιγκόοον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
michaelp Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2007 χαχα οκ έχεις δίκιο... :) όχι η μουσική είναι δίκη μου απλά το κομμάτι dub as the wind είναι ένα remix στο wild as the wind της Nina Simone. ww.myspace.com/badratio www.myspace.com/hardisklounge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 michaelp τι είναι αυτά?Είναι κομμάτια άλλων που τα έχεις μιξάρει μαζί? Πάντως το αποτέλεσμα ακούγεται ευχάριστα. Παρεπιτόντως μην υπογράφεις σαν GGGone' date=' γιατί προφέρεται Τζιτζιγκόοον![/quote'] Και επίσης μπορεί και να σε μπερδέψουν με το nick του harilatron!! :lol: Καλή δουλειά!!! :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
michaelp Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Μολις ανέβασα και ένα καινούργιο στο myspace... www.myspace.com/hardisklounge ww.myspace.com/badratio www.myspace.com/hardisklounge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση