fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Πολύ όμορφη η κιθάρα σου @funkysoul! Να πως ξεχωρίζουν οι άνθρωποι με καλό γούστο .... 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, funkysoul είπε Special του 2019. Μ'έκανε εντύπωση το binding στο μπράτσο για Special... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μ'έκανε εντύπωση το binding στο μπράτσο για Special... Μέχρι και η Epiphone έχει. https://www.thomann.de/gr/epiphone_sg_special_p_90_sparkling_burg.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQjwn4qWBhCvARIsAFNAMii2s2F4uWhUaK7OmkVL0ZmIxX6-FDW6Lgub_CGkrwgocNgxZD_5if4aAuV9EALw_wcB Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μέχρι και η Epiphone έχει. https://www.thomann.de/gr/epiphone_sg_special_p_90_sparkling_burg.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQjwn4qWBhCvARIsAFNAMii2s2F4uWhUaK7OmkVL0ZmIxX6-FDW6Lgub_CGkrwgocNgxZD_5if4aAuV9EALw_wcB Ναι δεν το ήξερα.... Πάντως με αυτό το μικρό pickguard είναι πανέμορφες..., με το μεγάλο όχι και τόσο κατά την γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ναι δεν το ήξερα.... Πάντως με αυτό το μικρό pickguard είναι πανέμορφες..., με το μεγάλο όχι και τόσο κατά την γνώμη μου. Γούστα είναι αυτά. Αλλά είναι πανέμορφες. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, qesh είπε Γεραματα, νειατα το ιδιο και το αυτο (και δεν θελω να ακουσω για βαρος, πρωτον ειμαστε fit και δευτερον παιζουμε παντα καθημενοι. εδώ είμαι 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Γούστα είναι αυτά. Αλλά είναι πανέμορφες. Εξτασιακά πανέμορφες μου φαινονται εκείνες οι faded με το ελαφρύ νίτρο, που νιωθεις/βλέπεις το ξύλο και ταυτόχρονα γυαλίζει και λίγο. Οι gloss δε μου αρέσουν καθόλου. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Εξτασιακά πανέμορφες μου φαινονται εκείνες οι faded με το ελαφρύ νίτρο, που νιωθεις/βλέπεις το ξύλο και ταυτόχρονα γυαλίζει και λίγο. Οι gloss δε μου αρέσουν καθόλου. Πόσο καιρό έχεις να πάρεις κιθάρα είπαμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Εξτασιακά πανέμορφες μου φαινονται εκείνες οι faded με το ελαφρύ νίτρο, που νιωθεις/βλέπεις το ξύλο και ταυτόχρονα γυαλίζει και λίγο. Οι gloss δε μου αρέσουν καθόλου. Εμένα μου αρέσουν οι gloss finish, αλλά έχω ακριβώς αυτή που περιέγραψες. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Πόσο καιρό έχεις να πάρεις κιθάρα είπαμε; Μη ρωτας 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση