dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε ειδικη κιθαρα για πρωκτογερους Ό,τι πρεπει για λουμπαγκο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ό,τι πρεπει για λουμπαγκο μΠΑ....ΕΛαφρΓιες ινε. Ειναι full hollow body. Aλλα για να μη γελαει ο κοΖμος μαζι σου πρεπει να εισαι πανω απο 1.95 αν ειναι να παιξεις live ορθιος με αυτες...αλλιως η κιθαρα ειναι πιο μεγαλη απο εσενα.... 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Εγω άμα γεράσω θέλω μια τελεκάστερ. Μια απο τις δυο εκεί αριστερά στον οπλοβαστό του ΣΦ. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε μΠΑ....ΕΛαφρΓιες ινε. Ειναι full hollow body. Aλλα για να μη γελαει ο κοΖμος μαζι σου πρεπει να εισαι πανω απο 1.95 αν ειναι να παιξεις live ορθιος με αυτες...αλλιως η κιθαρα ειναι πιο μεγαλη απο εσενα.... Είμαι 1,90 και 125 κιλά. Και χρειάζομαι δώρο γενεθλίων 1 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Εγω άμα γεράσω θέλω μια τελεκάστερ. Μια απο τις δυο εκεί αριστερά στον οπλοβαστό του ΣΦ. Ειδες? Στα λογια μου ερχεσαι Πηρα περσι 21 λεπτά πριν, Superfunk είπε μΠΑ....ΕΛαφρΓιες ινε. Ειναι full hollow body. Aλλα για να μη γελαει ο κοΖμος μαζι σου πρεπει να εισαι πανω απο 1.95 αν ειναι να παιξεις live ορθιος με αυτες...αλλιως η κιθαρα ειναι πιο μεγαλη απο εσενα.... Ελαφριες ισως. Ειναι ομως μπαουλο με μανικι. Παθαίνεις εξαρθρωση ωμου 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Πάντως η white falcon έχει τρομερό versatility. Άκου ήχο. Εντάξει βέβαια το παλικάρι έχει και μαγικό άγγιγμα 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Η κιθάρα για τα γεράματα- όποια και αν είναι- πρέπει να είναι γερούνδια και αυτή. Ωραία η custom shop, αλλά όχι γερούνδια. Σαφέστατα να είναι ελαφριά, αλλά αν ως γερούνδιος παίζεις καθιστός, τότε τα κιλά δεν παίζουν και τον πρωταρχικό ρόλο. 12 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Εγω άμα γεράσω θέλω μια τελεκάστερ. Να υποθέσω thinline... Ιδανικά αυτή που της λείπει περισσότερο κσύλο, έχει P90s που σου αρέσουν και κυρίως είναι φτηνή πλην τίμια- ιδανική για πτωχούς, πλην τίμιους συνταξιούχους 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτήν από κάτω να πάρει ο Admin... έτσι για να του την πει του Dimsonic! https://www.thomann.de/gr/fender_brent_mason_tele_relic_mbkm.htm?glp=1&gclid=CjwKCAjwk_WVBhBZEiwAUHQCmbjw91OSnPchFhXG3PffQefo1MArb1M7fznDxiv06dkXUnmtGzC7XxoCDooQAvD_BwE Επεξεργασμένο 30 Ιουνίου 2022 από cigaret13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Αυτήν από κάτω να πάρει ο Admin... έτσι για να του την πει του Dimsonic! https://www.thomann.de/gr/fender_brent_mason_tele_relic_mbkm.htm?glp=1&gclid=CjwKCAjwk_WVBhBZEiwAUHQCmbjw91OSnPchFhXG3PffQefo1MArb1M7fznDxiv06dkXUnmtGzC7XxoCDooQAvD_BwE Αυτό δεν είναι ποστάρισμα... είναι απόπειρα δολοφονίας Πας να τον ξεβγάλεις τον γέροντα λαίμαι... ΥΓ: Ε, φυσικά αναφέρομαι στο ash της κιθάρας... Θα είναι βαριά. Η τιμή δεν νομίζω να είναι... πρόβλημα 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2022 Για μένα η Tele πρέπει να είναι thinline για να μην είναι κι άγκυρα (να είμαστε σίγουροι) αλλά αυτή η λευκή ταρταρούγα και η έλλειψη της μπάρας των control με χαλάει πολύ. Αρα πρέπει να είναι καστομιά ή δεν ξερω αν έβγαλε τετοια η Fender. Οι δε μαγνήτες πρέπει να είναι single coil και σίγουρα όχι P90 γιατί απο αυτούς έχουμε σε κανονική κιθάρα. 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση