OLD ROCKER Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2022 Έχω για το σπίτι ένα VOX pathfinder 10 και έβαλα πρόσφατα ένα νέο κλιματιστικό. Όταν δουλεύουν και τα 2 ο ενισχυτής κάνει ένα σφύριγμα. Δοκίμασα σε διαφορετικές μπριζες, το ίδιο. Με το παλιό κλιματιστικό δεν το έκανε αυτό. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2022 Ότι κάνει ζέστη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gboublinis Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, έχω ακριβώς το ίδιο θέμα μετά από αλλαγή κλιματιστικού. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
OLD ROCKER Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα Εγώ έβαλα το nuelle από πλαίσιο, εσύ τι έβαλες; Τους έστειλα μαιλ, έπαιρναν σήμερα αλλά ήμουν δολεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2022 Το κλιματιστικό νομίζω στον πίνακα έχει τη δική του ασφαλεια και λειτουργεί.Μηπως μετά την εγκατάσταση δεν έγιναν όσα έπρεπε στον πίνακα;Μπορεί να σφυρίζει η ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ!!!! 2 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2022 Μάλλον φταίει το φίλτρο του inverter του κλιματιστικου (και ας ειναι καινουργιο), ισως με προσθηκη εξωτερικου φιλτρου ρευματος εισόδου είτε στο κλιματιστικο είτε στον ενισχυτη να φτιάξει απλα δε ξερω αν συμφερει γιατι ειναι τσιμπημενα ή να χρειάζεται καποια πατέντα και μπορει και να μην το διορθωσουν κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2022 Το κλιματιστικό είναι καινούργιο επώνυμο? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση