Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά. Ποιό από τα δύο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον σεπτέμβριο πηρα απο το γερμανικό ebay τα akg240studio 60ευρώ με μεταφορικά σε άριστη κατάσταση. Εκτός του ότι είναι κορυφαία με δυναμικές και ισορροπημένο φάσμα απόδοσης καινούρια έχουν λιγότερο από 150ευρώ. Αυτά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Είναι λέει half-open... Αυτό όμως δε σημαίνει πως όταν εγώ θα ηχογραφώ με πυκνωτικό μικρόφωνο σε ένα εντελώς αθόρυβο χώρο, θα γράφεται και ήχος από τα ακουστικά?

• Administrator
Τα beyer είναι σαν την genelec στα ηχεία' date='δηλαδή όμορφος χρωματισμένος ήχος.[/quote']

Αυτό είναι ότι πιό ανακριβές εχω διαβάσει σήμερα.

Live and let Live.

εγω akg 141 έχω , και άμα τα άλλαζα , πάλι τα ίδια θα έπαιρνα, είναι καλή τιμή, δεν με κούρασαν ποτέ και τουλάχιστον ερασιτεχνικά δίνουν πραγματική εικόνα στην μίξη μου, δηλαδή π.χ. , το μπάσο εχω βάλει (hard και soft synth recording βεβαια), ακούγεται ισότιμα σε όλα τα ηχοσυστήματα (κυρίως ερασιτεχνικά) που δοκιμάζω τις ηχογραφήσεις μου,

αρα κάνουν αυτό που θέλω.

Και τα stanton μου αρεσαν, κάποτε έτυχε να ακούσω σε αυτά.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Ο απόλυτος ηγέτης yameth έχει την λύση σε τέτοια ερωτήματα, αλλά (σωστά) κρατάει πάντα ουδέτερη και συμβουλευτική θέση, γι αυτό κι εγώ αν διοργανώσει noiz live ξανά ποτέ , δεν θα του γνωρίσω καμία απο τις γυναίκες που θα φέρω !! Οφθαλμόν αντι Οφθαλμού.

Πολλούς χαιρετισμούς, από τον Ανθρωπο με την Μοναδική Λάμψη που λατρεύει την ύπαρξη σου και την πιστευει φανατικά.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Αν θες critical listening θα πρέπει να ανέβεις λίγο στα 220-230¤ και να πας σε sony mdr-7509' date='ακουστικό με πιο μεγάλη ακρίβεια.Προσοχή,όχι το 7506 που είναι στα ίδια λεφτα με το beyer,δεν έχει καμία σχέση με το 7509.[/quote']

Εγώ, από την άλλη, πιστεύω ότι το 7509 έχει τονισμένα μπάσα και δε θα το επέλεγα για critical listening.

Προσοχή' date='όχι το 7506 που είναι στα ίδια λεφτα με το beyer,δεν έχει καμία σχέση με το 7509.[/quote']

Δε θα έλεγα ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Το 7506 έχει "ηπιότερα" μπάσα, ίσως το 7509 "έχει" πιο εντυπωσιακό ήχο.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου