mindconspiracy Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Aστο να πάει άστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω κατά πόσον είμαι off-topic, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας για αυτά τα ακουστικά. Διευκρινιστικά, θέλω να τα χρησιμοποιήσω κυρίως στις δραστηριότητες μου ως drummer. Με ενδιαφέρει να μάθω, μεταξύ άλλων, το κατά πόσο θα αντέξουν, λειτουργώντας σε μεγάλες εντάσεις. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Με ενδιαφέρει να μάθω' date=' μεταξύ άλλων, το κατά πόσο θα αντέξουν, λειτουργώντας σε μεγάλες εντάσεις. :)[/quote'] To μόνο σίγουρο από τις προδιαγραφές που έχουν, είναι ότι θα παίζουν δυνατά. 32Ω, 96db sensitivity... Κατα τ' άλλα δεν ξέρω να σου πω τιποτα γι αυτά. Αγνωστα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nEwBiE Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2007 ... εχμμμ ... παρόλο που μάλλον καθυστέρησα λιγάκι , εγώ προτείνω τα MDR-7506 της SONY : (http://en.wikipedia.org/wiki/Sony_MDR-7506) τα οποία χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος ... Αλλά σχετικά με τιμές και που τα πουλάνε μάλλον δεν μπορώ να βοηθήσω ... /nEwBiE 8) Πέτροc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Γεια χαρά, εγώ θα ήθελα βοήθεια. Θελω να ακουω μίξεις σωστά (ειμαι ερασιτεχνικά ηχοληπτικομανής με μίξεις και μάστερινγκ) και εχω τα TASCAM VL-X5 για μόνιτορ τα οποία με ικανοποιούν για αυτό που κάνω και το επίπεδο που ειμαι. Τωρα θέλω να πάρω ακουστικά που να μπορώ να έχω επίσης τόσο καλό και flat εντός εισαγωγικών ήχο όπως των TASCAM και με την ίδια λογική απόδοσης/τιμής. Διάβασα για τα AKG 141 και πάνω ότι είναι σωστά σε μίξη και αρκετά καλά σε απόδοση τιμή και θα ήθελα και καμια άλλη πρόταση. Σε ενα ξένο site πχ. λέει για την εταιρία T.bone η οποία κάτι μου λέει ότι ειναι του thomann και εχει και πολύ πιο φθηνά μικρόφωνα αλλά και ακουστικά που λένε φτάνει σε ποιότητα αλλα που εχουν τριπλάσια τιμή. Ισχύει κατι τέτοιο; Γνωρίζει κανείς; Επίσης θέλω γνώμη για τα παρακάτω http://www.thomann.de/gr/the_tbone_hd990d.htm http://www.thomann.de/gr/audio_technica_athm40fs.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loizos Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 Εγώ δουλεύω με τα beyerdynamic DT 990. Είναι πάρα πολύ καλά ακουστικά και ξεκούραστα (σημαντικό). Μόνο που κάνουν 140 ευρώ. Αν μπορείς να τα δώσεις μη το σκέφτεσαι άλλο. Πιστεύω ότι καλύτερο σε δυναμικό ακουστικό. εμμμ.... Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2007 http://www.thomann.de/gr/beyerdynamic_dt770pro.htm εγώ είμαι με αυτά πολύ ευχαριστημένος! https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2007 Παιδιά ειμαι πολύ χαρουμενος καθώς αγόρασα σήμερα μέσω ebay αλλά από καλό user και πολύ παλιό στο site τα AKG K240 τα οποία αν δεν απατώμαι ειναι καλά.. Eιναι σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς κανενα πρόβλημα ηχου και γενικώς ειναι αψογα. μακαρι. Να τα δω κι απο κοντα και να σας πω.. προς το παρόν πρέπει αυριο να πάω να βάλω λεφτα στην τραπεζά μου και να ζητήσω κατάθεση στον λογαριασμό του,αλλά μάλλον θα κάνω bank transfer από το paypal μου στον λογαριασμό του τραπέζης ώστε να εχω και αποδείξεις μέσω paypal.. Λοιπον θα επανέλθω με κριτική αν με το καλό φτάσουν στα χέρια μου. Απο γερμανία ειναι, μαζί με τα ταχυδρομικά μου φτάσαν μόνο 39,50 ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Eίχα ξεχάσει να απαντήσω σε αυτό το θέμα. Περιτό να πω ότι τα ακουστικά ειναι καταπληκτικά. Το μόνο μειον τους ήταν η χαμηλή ενταση λογω των 600omhs αλλά αυτό λύθηκε μόλις αγόρασα την κονσολα alesis multimix firewire και τα συνδεσα εκεί, πλέον σπάνε τύμπανα όταν εχω την ενταση στο 1/5 της συνολικής.. τα ακουστικά ειναι αψογα με πολύ καλή απόδοση, είχαν διαφορά απο τα ΤΑΣΚΑΜ που ειχα κυρίως σε μεσαία , τώρα που έχω και τα ΚRK βλέπω ότι ειναι πολύ πιο κοντά η μίξη μου, ειναι αψογη η μίξη θα έλεγα. Συνήθως η φωνή θέλει -1db οταν το ακουσεις μετά απο τα ηχεία και φυσικά ελέγχεις καλά τα μπάσα σου γιατι σε ακουστικά τέλειο μπάσο δύσκολο να βρεις.. Ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2008 Για τα 240 λες; Αν ναι τότε συμφωνώ απολύτως! Τα έχω και μόνο ικανοποιημένος είμαι. Λίιιιγο ίσως να δίνουν μπάσο παραπάνω, αλλά και πάλι όχι πολύ. Λίγο περισσότερο απότι περιμένει κάποιος. Δλδ δε νομίζω να χαλάσει 1 μίξη "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση