gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Άποψη μου είναι ότι 5 λεπτά δεν αρκούν για να ξεκινησεις να σκίζεις έναν κινητήρα. Καλά καλά δεν έχει ανεβάζει θερμοκρασία νερού. Τα λάδια καθυστερούν ακόμα παραπάνω να ζεσταθούν. Για τον χειμώνα ούτε λόγος. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Άποψη μου είναι ότι 5 λεπτά δεν αρκούν για να ξεκινησεις να σκίζεις έναν κινητήρα Ναι βρε, δεν είπαμε να τον σκίσεις μόλις ξεκινήσεις. Πέντε λεπτά ρελαντί, και μετά ήρεμα για λίγο, εννοείται. Εκτός και βάλεις διστόρσια μπροστά και παίζεις μόνο με το καθαρό κανάλι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ελπίζω να ξαναπέσει. Πρόσεχε τι εύχεσαι φίλε επενδυτή 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εκτός και βάλεις διστόρσια μπροστά και παίζεις μόνο με το καθαρό κανάλι. Με το ντιστορσιο μπροστα, σε καθαρό κανάλι, πιέζονται οι προενισχυτριες αραγε? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Με το ντιστορσιο μπροστα, σε καθαρό κανάλι, πιέζονται οι προενισχυτριες αραγε? Δεν ξέρω, να ελέγξεις το κάρτερ του λαδιού. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Nekkon είπε Χαίρετε! Κατά πόσο ισχύει το ότι ένας λαμπάτος ενισχυτής αμέσως μετά τη χρήση που είναι ζεστός ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να μετακινηθεί; Και για πόση ώρα; Εντάξει δεν απαγορεύεται, με προσοχή όμως πάντα η μετακίνηση....., αλλά καλό είναι να περιμένεις ένα δεκάλεπτο για να κρυώσουν οι λάμπες. Όσο για τα αυτοκίνητα βάζεις μπρος και φεύγεις.., απλώς στο πρώτο πεντάλεπτο δεν ανεβαίνεις πάνω από τις 3 με 3,5 χιλιάδες στροφές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Όσο για τα αυτοκίνητα βάζεις μπρος και φεύγεις.., απλώς στο πρώτο πεντάλεπτο δεν ανεβαίνεις πάνω από τις 3 με 3,5 χιλιάδες στροφές. Γιατί ρε γκαζοφονιά , θα ξεκινήσεις και στο πεντάλεπτο θα χτυπήσεις κόφτη ασούμε? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Γιατί ρε γκαζοφονιά , θα ξεκινήσεις και στο πεντάλεπτο θα χτυπήσεις κόφτη ασούμε? Πέντε σχεδόν λεπτά από το σπίτι μου έχω ανάβαση με φουρκέτες, μικρή μεν αλλά ανάβαση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Πέντε σχεδόν λεπτά από το σπίτι μου έχω ανάβαση με φουρκέτες, μικρή μεν αλλά ανάβαση.... Μέχρι να φτάσεις είσαι εντάξει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μέχρι να φτάσεις είσαι εντάξει. γύρω στους 75 με 80 βαθμούς C.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση