dimsonic Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 περιμένω στο ακουστικό μου. Μη μου πείτε "είμαστε εδώ τρέχα" με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε περιμένω στο ακουστικό μου. Μη μου πείτε "είμαστε εδώ τρέχα" Για Τετάρτη μεσημέρι λέμε ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 θα το σημειώσω 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 To decal εκτυπώθηκε σε mirror image και περάστηκε με χρυσό μαρκαδόρο. Θα περαστεί τρία χέρια νίτρο και αύριο θα είναι στο headstock. 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, dimsonic είπε περιμένω στο ακουστικό μου. Μη μου πείτε "είμαστε εδώ τρέχα" 4 ώρες πριν, argytar είπε Για Τετάρτη μεσημέρι λέμε 4 ώρες πριν, dimsonic είπε θα το σημειώσω ωρε αλιτε παλι θα μου μαγαρισετε το οργανο πριν το αγγιξω? πλυνετε κανα χΑΙΡΙ τουλαχιστΩ γιατι κυκλοφορΑει και κορονογιος 5 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, argytar είπε Για Τετάρτη μεσημέρι λέμε αν είναι μεσημέρι μεσημέρι δεν με βλέπω. Αν είναι απόγευμα κάτι θα γίνει. Εχω οφθαλμίατρο και θα είναι δύσκολο να οδηγήσω πριν το απόγευμα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, dimsonic είπε αν είναι μεσημέρι μεσημέρι δεν με βλέπω. Αν είναι απόγευμα κάτι θα γίνει. Εχω οφθαλμίατρο και θα είναι δύσκολο να οδηγήσω πριν το απόγευμα. Ρόντι; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 ?? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 25 Ιουλίου 2022 από argytar 3 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 5 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση