gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Μαγική στιγμή η πρώτη φορά που τοποθετούνται οι χορδές... Οι μαγνήτες τι είναι? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μαγική στιγμή η πρώτη φορά που τοποθετούνται οι χορδές... Οι μαγνήτες τι είναι? πραγματικά μαγική στιγμή και μου άρεσε πολύ το σκάσιμο. Παίζει ρόλο πάντως η γεφυρα Χάλον μιλάμε για τανκ. Οι μαγνήτες είναι Fender True Vintage. 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2022 56 λεπτά πριν, argytar είπε Οι μαγνήτες είναι Fender True Vintage. Pure Vintage 65 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, Superfunk είπε Pure Vintage 65 Ακριβώς! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Και το πρωινό βιντεάκι με τους πρώτους ενισχυμένους ήχους!! Σάββατο φεύγει Αθήνα. 11 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Λέω και γω τι του λείπει τι του λειπει. Στρινγκ τρη του λείπει του οργάνου. ΤΩΡΑ ναι. 3 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Μάλιστα... μάλιστα... Το λοιπόν και δείχνει και ακούγεται υπέροχη. Μπράβο στον μάστορα και καλορίζικη του SF. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μάλιστα... μάλιστα... Το λοιπόν και δείχνει και ακούγεται υπέροχη. Μπράβο στον μάστορα και καλορίζικη του SF. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Πήγα να βάλω και λίγο Φρουσιάντε εκεί μέσα αν το πιασε κανείς. (Διότι εγώ δεν τον πιάνω!) Μου άρεσε η τζαζαμάσταρ γιατί αντέχει ωραία και τις ανάλογες φαζίλες. Μπορώ μα πω ότι το συγκεκριμένο σετ μαγνητών άνετα το αγόραζα και για μένα! Είναι λίγο κλισεδιάρικο αλλά θα το γράψω: επειδή φτιάχνω λίγα όργανα (1-2 το χρόνο) και τα φτιάχνω όλα σαν να προορίζονται για μένα, (απολαμβάνω πολύ και τη διαδικασία) … είναι τώρα λίγο δύσκολο να την αποχωριστώ… ας είναι… θα καταπιαστούμε με κάτι άλλο σύντομα! Επεξεργασμένο 26 Ιουλίου 2022 από argytar 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, argytar είπε είναι τώρα λίγο δύσκολο να την αποχωριστώ… Θα μου ήταν αδυνατο, εάν ήμουν στη θέση σου... Πόσο βάρος έχει? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Θα μου ήταν αδυνατο, εάν ήμουν στη θέση σου... Πόσο βάρος έχει? 3224! ξέχασα να το αναφέρω, βγήκε πούπουλο! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση