cos_dr Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 :lol: Τι μου λέτε, μιλάμε μεν καμια φορά για τα πειρατικά και να δίνουμε το παράδειγμα, αλλά τι να πρωτοκάνουμε. Να πληρώσουμε φως, νερο, τηλεφωνο, dsl, κοινόχρηστα, supermarket, βενζίνες, σερβις, ασφάλειες, κάρτες, αν έχουμε και ενοίκιο, τσιγάρα, να πάρουμε και κανα ρούχο, και όλα αυτά με μισθούς της τάξεως των καθαρών 650 με 1200 ευρώ στην καλύτερη. Αυτό για την ακρίβεια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 TI 650? ξερω πολλες δουλεις απο αποθηκες και αλλες χειρονακτηκες εργασιες εωε ακομα και δουλειες γραφειου οπου καποιες υποτηθεται οτι εχεις ενα καλυτερο """επιπεδο""" γνωσεων και κυρως οπου οι περισσοτεροι νομιζουν οτι βγαζεις τα αντερα σου κι ομως περνεις 550 ευρω. πριν 15 χρονια περνανε τοσα λεφτα και ακομη τα ιδια! :( NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 +1064342441 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 για να μην βάλω, οικογένεια, παιδιά, μαιευτήρια, γιατρούς, έξοδα γάμου και τέτοια. Και άλλοι παίζουν με ομόλογα των ταμείων και κονομάνε αέρα. Αν εμένα με τιμωρήσουν για 1000 ευρώ επειδή π.χ. έχω ένα πειρατικό πρόγραμμα, αυτούς που κατακλέψανε και κατασπαταλήσανε το δημόσιο χρήμα, και το κάνανε συνάλλαγμα, τι πρέπει να τους κάνουνε? Sorry για το off topic. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Σε μένα που οι οδηγίες του pa50 δεν ήταν καν στα αγγλικά αλλά στα γερμανικά.Βέβαια ξέρω λίγα γερμανικά αλλά τι να βγάλεις.Όιτ έχω μάθει το έμαθα απο μόνος μου.Τα manual γενικά τα ελληνικά θα έπρεπε να είχαν κάποιες συγκεκριμένες λέξεις στα αγγλικά και σε παρένθεση στα ελληνικά για τους αρχάριους.όχι σαν κάπου που είδα δειγματοληψία και ψαχνόμουνα να καταλάβω τι θέλει να πεί ο ποιητής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Καλά ο καινούριος τίτλος δίνει ρέστα "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Ελληνικά εγχειρίδια χρήσης" Ελληνικά εγχειρίδια?!?!?!?!?!? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!! Ακους εκεί!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 τελικά η αντιπροσωπεία της korg έβγαλε Ελληνικά Μ;anual' date=' θυμάμαι συζητάγαμε το θέμα στο forum τοτε το 2003. :lol:[/quote'] παλιοσειρά το βρήκα :lol: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=615&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=%C5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%FC+manual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Ελα ρε, είδες, δεν είναι συγκινητικό να βλέπουμε παλιά πόστ γενικά? Επίσης αποδεικνύεται εύκολα έτσι , οτι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν! Είμαστε ακόμα εδώ!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2007 Ελα ρε' date=' είδες, δεν είναι συγκινητικό να βλέπουμε παλιά πόστ γενικά? Επίσης αποδεικνύεται εύκολα έτσι , οτι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν! Είμαστε ακόμα εδώ!![/quote'] ανατρέχω αρκετές φορές σε παλιά post θυμάμαι ήμουνα "επισκέπτης brain" το πασχα του 2003 και ανταλάσαμε ευχές. Ενοήται ότι θα μας βρίσκουν πάντα απεναντι τους όταν μας εκμεταλεύονται "οι αντιπρόσωποι" :lol: τίτλος για ταινία :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2007 Εγώ πάλι ακόμα ψάχνω το manual του triton extreme (μεταφρασμένο στα ελληνικά εννοείται) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση