fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Δεν την αντέχω την Corona. Σαν ξεπλυμένα τσίσα μου φαίνεται. 2 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν την αντέχω την Corona. Σαν ξεπλυμένα τσίσα μου φαίνεται. Ναι είναι φάση πήρα Stratocaster αλλά τελικά δεν είμαι ο Jimi Hendrix και υπάρχουν καλύτερες κιθάρες εκεί έξω Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2023 Αλφα weiss 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πραγματική ιστορία: Μπαίνουμε μεσημέρι σε καφενείο σε χωριό απομονωμένο - Τι να φέρω, ρωτάει το μαγαζί - Δυο μπύρες Heineken - Heineken δεν έχω - Τι έχεις? - Άμστελ και πράσινη - , Ε τότε φέρε δυο πράσινες Επεξεργασμένο 5 Ιουνίου 2023 από SibLt 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2023 Εν συντομία: Καλύτερη καπνιστή: φυσικά Schlenkerla, αφτό μόνο, τέλος. Καλύτερη μαύρη: αυτή που είπε ο Σούπερφακ, η Köstritzer. Καλύτερη Keller: Zirndorfer. Καλή και η keller της Köstritzer, αλλά είναι αρκετά "τσαχπίνα" για κέλλερ, οπότε... Καλύτερη Zwick'l: Aktien Ξανθιές προτιμώ τις τσέχες, οι γερμανίδες αφήνουν μια περίεργη γεύση στο τέλος, και ναι, αυτό μπορείτε να το σχολιάσετε όπως θέλετε. Βαργιές μπύρες (άνω του 5,5%) δεν πίνω, προτιμώ τα ουίσκια τώρα που γέρασα. Τα σκουτσέζικα. 1 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Στις 14/5/2023 στις 1:03 ΠΜ, fusiongtr είπε Λοιπόν μάγκες μου, πρόσφατα ανακάλυψα μια μπύρα που για την τιμή της σκοτώνει. Είναι αυτή ... https://www.sklavenitis.gr/kava/mpires-milites/monastiriakes-alles-mpires/-1470820/ Λοιπόν, τηνεπήρα, τηνήπια. Πάρα πολύ ωραία για τα 2 και κάτι ευρούλια που κάνει. Στην αρχή με ξένισε λίγο το πρώτο σκάσιμο, μου φάνηκε πολύ αραιή, αλλά όσο καθόταν μέστωνε, και έβγαζε το καπνιστό της και τα κόλπα της. Πολύ τίμια επιλογή, θα τις τιμώ κι αυτές. Γεια σου ρε κυρφιουζιονάρα με τις προτάσεις σου! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Ali Barout είπε Λοιπόν, τηνεπήρα, τηνήπια. Πάρα πολύ ωραία για τα 2 και κάτι ευρούλια που κάνει. Στην αρχή με ξένισε λίγο το πρώτο σκάσιμο, μου φάνηκε πολύ αραιή, αλλά όσο καθόταν μέστωνε, και έβγαζε το καπνιστό της και τα κόλπα της. Πολύ τίμια επιλογή, θα τις τιμώ κι αυτές. Γεια σου ρε κυρφιουζιονάρα με τις προτάσεις σου! Έρχομαι να συμφωνήσω. Την πήρα όταν είδα το post του Στράτου. Είχε και μια άλλη (BLOND), πολύ καλή και αυτή. Για την τιμή τους δεν το συζήτω--> vfm. Thanks @fusiongtr 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2023 Βεργίνα βάϊς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα της μπύρας, απο παλιά είχα ξεχωρίσει αυτές: Απεχθάνομαι τις Lager και γενικά ότι ξανθό και δίχως σώμα. Επεξεργασμένο 8 Οκτωβρίου 2023 από shelter 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2023 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις