argytar Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Με διπλοταινία και γυαλλόχαρτο έφερα το kerfed bracing στη σωστή καμπύλη και μετά με hot hide glue και gobar κολλήθηκε στο πίσω καπάκι…. 3 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Τσερυ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Τσερυ Μάλλον η πιο δημοφιλής επιλογή! The dude abides. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Ετσι πρεπει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Μπράβο Doctor κούκλα η κιθάρα και πας για cherry ακούω εγώ δε ξέρω ακόμα, μία ήταν η cherry και έφυγε από τη συλλογή μου 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, nasokosm είπε μία ήταν η cherry και έφυγε από τη συλλογή μου Η "strat". Την "tele" (την ξανθιά) την αντάλλαξες αν δεν κάνω λάθος. Επεξεργασμένο 29 Αυγούστου 2022 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Η "strat". Την "tele" (την ξανθιά) την αντάλλαξες αν δεν κάνω λάθος. Cherry ειναι η 335 του 2012 μια βαριά πισωκίνητη με απίστευτο sustain Η tele υπάρχει ακόμα Start δεν έχω φτιάξει.. μόνο κάτι μπρατσάκια που περιμένουν να τελειώσουν Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, nasokosm είπε Cherry ειναι η 335 του 2012 μια βαριά πισωκίνητη με απίστευτο sustain Η tele υπάρχει ακόμα Start δεν έχω φτιάξει.. μόνο κάτι μπρατσάκια που περιμένουν να τελειώσουν Εννοούσα αυτό που είχα πει όταν τις έπιασα. Η cherry είναι η "strat" και η natural είναι "tele" με το σκάσιμο που έχει. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, nasokosm είπε Μπράβο Doctor κούκλα η κιθάρα και πας για cherry ακούω εγώ δε ξέρω ακόμα, μία ήταν η cherry και έφυγε από τη συλλογή μου Νομίζω ότι πρέπει να φτιάξω τρεις σε βάθος χρόνου. Μια cherry, μια sunburst και μια natural. Γεροί να μαστε , θα δείξει! Η πρώτη θα είναι cherry για να φύγει το χονδρό gas. Σε άλλα νέα διάβασα ότι οι vintage είχαν parchment white ABS /royalite binding το οποίο με τον καιρό κιτρίνιζε και όχι cream. Οπότε θα κάνω το ίδιο. Θα βάλω άσπρο ABS και θα το κιτρινίσω με το νίτρο/ γομολάκα. Ελπίζω να μη βγει καραγκιοζιά… 1 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, argytar είπε Νομίζω ότι πρέπει να φτιάξω τρεις σε βάθος χρόνου. Μια cherry, μια sunburst και μια natural. Γεροί να μαστε , θα δείξει! Η πρώτη θα είναι cherry για να φύγει το χονδρό gas. Σε άλλα νέα διάβασα ότι οι vintage είχαν parchment white ABS /royalite binding το οποίο με τον καιρό κιτρίνιζε και όχι cream. Οπότε θα κάνω το ίδιο. Θα βάλω άσπρο ABS και θα το κιτρινίσω με το νίτρο/ γομολάκα. Ελπίζω να μη βγει καραγκιοζιά… Και μιά τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση