fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, argytar είπε εδώ πα να επισκεπτούμε τα 50s ασούμε ... Αααα ... Ε τότενες πσηφίζω αυτά. ... 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2022 Δοκιμαστικά πάντα… (θα ακολουθήσει τελικό sanding) Πέρασα ένα αχνό στρώμα χρυσού νίτρο.Και μετά μεταλλιζέ κόκκινο. (Συνταγή του candy apple red). Παιδιά σα να μ άρεσε. Δίνει τα νερά που ήθελα να φαίνονται, είναι αρκούντως θιν σκιν για τόνο. Είναι φουλ νίτρο και είναι και ψιλομοναδικό - custom δεν το βλέπεις συχνά. Τι λέτε; Πριν….. Μετά… 7 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2022 Νομίζω ότι θα προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2022 Άρχισα να γυαλλίζω τα τάστα και την ταστιέρα ώστε από Δευτέρα να κολλήσουμε μανίκι και να πάμε σε βάψιμο! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2022 Εδεσε το γλυκό μπράβο Doctor ! ως προς το χρώμα έχω βαρεθεί τα παραδοσιακά κάτι σε γαλάζιο δεν παίζει ? και το ασημί που έπεσε ιδέα καλό μου φάνηκε Να σε δούμε.. 1 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Στις 13/10/2022 στις 7:43 ΜΜ, fusiongtr είπε Ιδέες δίνω .... 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 Βαριεμαι τραγικα τα sunburst, και το CAR ειναι φανταστικο, αλλα οχι σε τετοιου ειδους κιθαρα. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, fenderiarhs είπε Βαριεμαι τραγικα τα sunburst, και το CAR ειναι φανταστικο, αλλα οχι σε τετοιου ειδους κιθαρα. Γούστα είναι αυτά, ένα καλό sunburst μπορεί να είναι συναρπαστικό. Επίσης δε θα είναι κλασσικό CAR εδώ με τόσο ση θρου. Πιο πολύ σαν burgundy mist βγήκε όταν στέγνωσε. Ήταν αρκετά τρισδιάστατο με τα δύο layers και πάντρευε πορτοκαλί κίτρινο και κοκκινοκοραλορόζ. Μαζί με κάποια μεταλλιζέ πέρλα. Θα δείξει! Μου έμοιαζε περισσότερο όταν στέγνωσε με κάποια faded fiesta red φινιρίσματα. Δεν έχω φωτό να βοηθήσω, θα ξαναδοκιμάσω και βλέπουμε! Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου 2022 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Χρόνια πολλά Δημήτρηδες! Τελική ευθεία για βάψιμο. Κόλλησα μανικάκι με hot hide glue. Επίσης τόνισα λίγο τις καμπύλες με violin scrapers. Ζύγισα τα πάντα. Μέχρι στιγμής είμαστε στα 3650. Νομίζω είναι καλά. 4 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Σε ποιο στάδιο κάνεις τρύπες για τη γέφυρα; Μετα το βάψιμο; https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση