Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, argytar είπε Την ευχαριστήθηκα πάντως χτες. Μετά βεβαιότητος θα σου πω ότι σου πάει 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μετά βεβαιότητος θα σου πω ότι σου πάει Εγώ νομίζω ότι πάει .... γενικώς. Είναι πολύ όμορφη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ω μα σας ευχαριστώ! Ζητήθηκε extreme close-up. Οπότε πάμε για λεπτομέρειες. Φωτορομάντζο. Επεξεργασμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 από argytar 8 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Εμένα μου αρέσει και .... από πίσω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 από argytar 8 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Έχει όλο το πακέτο: και εμφάνιση με μοναδικό χρώμα, και σπεκσ/ξύλα/hardware (μπραζίλι είναι αυτο!), και craftsmanship (πως το λένε αυτό στα ελληνικά;), και το ξεχωριστό headstock που της ταιριάζει πολύ! Η λεπτομέρεια στο μπαιντιν στα τάστα, όλα τα λεφτά! 1 1 https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ντάξει νομίζω κάλυψα κάθε γωνία. Δεν μπορώ να αποδώσω 100% το γεγόνός ότι το χρώμα είναι και σπάρκωλ αλλά φαίνονται και τα νερά… αρκετά 3D. Για μένα είναι ενδιαφέρον και νομίζω μπορεί κανείς να το διακρίνει λίγο στις φωτόζ. 5 λεπτά πριν, mkm είπε Έχει όλο το πακέτο: και εμφάνιση με μοναδικό χρώμα, και σπεκσ/ξύλα/hardware (μπραζίλι είναι αυτο!), και craftsmanship (πως το λένε αυτό στα ελληνικά;), και το ξεχωριστό headstock που της ταιριάζει πολύ! Η λεπτομέρεια στο μπαιντιν στα τάστα, όλα τα λεφτά! Σε ευχαριστώ!! Επικεντρωνόμαστε σιγά - σιγά και στην custom mkm! Επεξεργασμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, argytar είπε Επικεντρωνόμαστε σιγά - σιγά και στην custom mkm! Ωραίος...άλλη πρόκληση εκεί...ούτε σχέδιο ούτε τίποτα...όλα υπολογισμένα για αυτό το σχέδιο...πιο custom δεν γίνεται. Οι πυκνωτές βγήκαν καλοί; Ο ένας θυμάμαι είχε πολύ κοντα καλώδια. Κόλλησες επέκταση; Ελπίζω να μην κλωτσήσει κανένας και άντε να τον αλάξεις μετά. Και κάτι γράφει εκεί στο label...έχει όνομα; Επεξεργασμένο 5 Φεβρουαρίου 2023 από mkm https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 https://share.icloud.com/photos/073WRlEPBSVWGZARCHqSBfQyA 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2023 Σόρρυ για το μεταλλίζον του θέματος απλά δε μου στείλαν ακόμη άλλα οβίδεα… fwiw είναι το μόνο metal κομμάτι του playlist , θα στείλω κι άλλα αν βρω , αλλιώς θα φτιάξω ένα κλιπάκι δικιάς μου εμπνεύσεως. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση