nasokosm Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 Μπράβο Doctor βγήκε σχετικά ελαφριά! σε λίγο θα δεις πόσο βγήκε η gold top Πάντως είσαι λίγο πιό μπροστά από τη δική μου μάντεψε γιατί δεν έχω προχωρήσει: έχω χάσει τη ξύστρα- scarper κάπου πάνω στον πάγκο είναι 2 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, mkm είπε Σε ποιο στάδιο κάνεις τρύπες για τη γέφυρα; Μετα το βάψιμο; Έχω κάνει και πριν κ μετά. Νομίζω εδώ θα κάνω πριν για ναμη φυγει κανένα flake μπογιάς! 1 ώρα πριν, nasokosm είπε Μπράβο Doctor βγήκε σχετικά ελαφριά! σε λίγο θα δεις πόσο βγήκε η gold top Πάντως είσαι λίγο πιό μπροστά από τη δική μου μάντεψε γιατί δεν έχω προχωρήσει: έχω χάσει τη ξύστρα- scarper κάπου πάνω στον πάγκο είναι Ωχ ωχ ωχ! Πες βαρος Λες Πωλ με αγάπη! Επίσης το ξυστρί θα το βρεις μεθοδικά και βήμα- βήμα συμμαζεύοντας. (Σε νιώθω 100%)! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, argytar είπε Ωχ ωχ ωχ! Πες βαρος Λες Πωλ με αγάπη! Επίσης το ξυστρί θα το βρεις μεθοδικά και βήμα- βήμα συμμαζεύοντας. (Σε νιώθω 100%)! Το δείχνω στην αντίστοιχη ενότητα 4250-4300 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, nasokosm είπε Το δείχνω στην αντίστοιχη ενότητα 4250-4300 Hammer of the gods ήχος;; ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, argytar είπε Hammer of the gods ήχος;; Απερίγραπτος! Ακολούθα τα λινκ παίζει σε πολλά βίντεο οι μαγνήτες είναι λίγο aggressive Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2022 Το μανικάκι κόλλησε με hot hide glue. Έγινε τελικό sanding και πάμε για πρώτα χέρια σήλερ πριν το CAR. 6 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) JohnPs σε μεγάλα κέφια. Χρησιμοποιήσαμε sealer νίτρου και το αποτέλεσμα με άρεσε τα μάλα , θέλω κι εγω κομπρεσσέρ! Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2022 από argytar 5 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 2o χερι sealer nitro ...εστρωσε ακομα πιο ωραια....παμε για χρωμα.. [ αν και ο συνδυασμος sipo -maple ειναι σουπερ ]..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 Τώρα να την πω την... αμαρτία μου. Λέγαμε βάψε τη κόκκινη, βάψε τη... ηλιοκαμένη, βάψε... Όπως την βλέπω έτσι natural, με αυτά τα ωραία νερά, δεν θα με χάλαγε καθόλου και ως έχει. Και μόλις κιτρινίσει λιγάκι το νίτρο, θα γίνει πιο yummy 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ωραία όλα αυτά αλλά είπαμε σιθρού καντυ αππολ ρεντ στο περιπου με στοιχεια μπέργκουντυ μιστ… οπότε…. πάντως τα νερά φαίνονται! Επεξεργασμένο 15 Νοεμβρίου 2022 από argytar 10 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση