argytar Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, cigaret13 είπε Βαρετό μπορεί να φαντάζει αλλά η απολαυστική θέα και το αεράκι της θάλασσας απ'το παράθυρο φαντάζομαι κάνουν την όλη διαδικασία πιο εύκολη... Κουκλάρα Αργύρη... τελικά κατέληξες σε χρώμα; Έλα σε ευχαριστώ πολύ! Πιο πολύ καθαρό αεράκι και βουνό ειναι εδώ βεβαια αλλά κάνει δουλειά! Είμαι μεταξύ Cherry και Sunbust. 1 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ωραίο το sunburst. Το βλέπω ως αρκετά δύσκολο στην υλοποίηση, μιας και μικρές παραλλαγές, επηρεάζουν αρκετά την εμφάνιση. Πχ, το vintage burst, έχει 3-4 παραλλαγές: 2-tone 3-tone με πολύ μάυρο Με λιγότερο... με ακόμα λιγότερο Επεξεργασμένο 12 Οκτωβρίου 2022 από mkm https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2022 Μιας και θέλω να τονίσω τα ωραία νερά μάλλον για το τελευαταίο πάμε…. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Χμμμ τώρα που τα βλέπω το πρώτο το 2-tone με ελάχιστο μαύρο ίσως είναι ο δρόμος, θα δούμε.. 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 2 tone 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, argytar είπε Χμμμ τώρα που τα βλέπω το πρώτο το 2-tone με ελάχιστο μαύρο ίσως είναι ο δρόμος, θα δούμε.. Ή να κάνεις την απόλυτη έκπληξη, την πιο ρηξικέλευθη κίνηση και να την κάνεις ένα περιποιημένο burgundy mist και να έχεις μια one of a kind 335. Και άσε τους άλλους με τα... passé 2-tone και 3-tone all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Τώρα που γυρίζει να ποσταρω κ εγώ το αγαπημένο μου χρώμα για es 335... Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Η δική μου εδώ, είναι σαν την πρώτη που αναφέρθηκε και αισθητικά μου κάθεται πολύ καλύτερα απο τις παραλλαγές. Επίσης επειδή φαίνεται πως έχω ιδιαίτερη σχεση με τα sunburst αν ήθελες να μην πας στο παραδοσιακό 335, αυτο της Les Paul είναι πιο light και πανέμορφο αλλά και το violin sunburst της Yamaha σκίζει. Επίσης είναι σημαντικό να σβήνει το μαύρο στις βίδες του neck μαγνήτη για τα γούστα μου. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Yannis Methenitis είπε …είναι σημαντικό να σβήνει το μαύρο στις βίδες του neck μαγνήτη… Αυτο θα ελεγα και εγω τωρα. Δείχνει πολυ διαφορετικά. Φαινεται και κατω απο το πικγκαρντ. https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2022 Αυτό που κάνει όμορφο το sunburst για τα γούστα μου, είναι το πόσο αχνό είναι το σκούρο όταν κάνει blend. Της epiphone π.χ. είναι σαν διχρωμία, κίτρινο και μαύρο γύρω - γύρω. Γι αυτό όσα sunburst αντι για μαύρο έχουν πιο ανοιχτό εξωτερικό χρώμα (καφέ, κόκκινο) δένουν πιο όμορφα με το κίτρινο, me says. Το μαύρο θέλει τέχνη. 1 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση