Jim04 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2022 Υπάρχει κανείς από την ομάδα εδώ που να έχει τύχει να ακούσει στο YouTube κέλτικη μουσική? Πραγματικά έχω ακούσει κάποια κομμάτια εδώ και κάμποσο καιρό και έχω εντυπωσιαστεί, δεν το περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο, μιλάμε για ορχηστρικά με απίστευτη μελωδία, σε γαληνευει και σε ταξιδεύει σε άλλες χώρες και εποχές, απίστευτο, πραγματικά υπάρχουν πάρα πολλά soundtrack που παραπέμπουν σε μεσαιωνική μουσική, αξίζει το κόπο αν δεν έχετε ήδη ακούσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2022 Για βαλε κατι να ακουσουμε. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jim04 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, Χάρης Ο είπε Για βαλε κατι να ακουσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CHRIS P Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2022 Καλημέρα , μιας και σου αρέσουνε αυτού του είδους οι μουσικές ,άκου (αν δεν τον ξέρεις ήδη) και το μέλος του Noiz (εγώ από εδώ τον έμαθα ) Γιώργο Σκαρογιάννη .Φοβερός κιθαρίστας με μια ιδιαίτερη αγάπη για Ιρλανδέζικες και Κέλτικες μουσικές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση