Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, Nestoras είπε ούτε καν' τους εαυτούς τους. Έλα... Υπαινίσσεσαι, ότι έχω παίξει μπάσο εδώ; Δεν θυμάμαι το παραμικρό, να ανησυχήσω; Μισό... Και αν έπαιξα εγώ, ποιος τραγουδάει; ΥΓ: Και πριν με κράξεις για αλτσχάιμερ, στον Γιώργο ότι παιζόταν... γραφόταν. Και είχαμε παίξει ένα σκασμό κομμάτια. Που να τα θυμάμαι όλα; EDIT: ΟΚ... Φρατζεσκάκης. Νταξ φίλος, το είχα ξεχάσει το... σπανακόπιτα session. Έχει περάσει και μια δεκαετία... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 52 λεπτά πριν, dimsonic είπε δίορθωσα κάτι ψιλά Δηλαδή βρε dim η σύνθεση είναι του Mick Ronson? Σίγουρα έχει βάλει κάτι ψιλά στην ενορχήστρωση. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Δηλαδή βρε dim η σύνθεση είναι του Mick Ronson? Σίγουρα έχει βάλει κάτι ψιλά στην ενορχήστρωση. κοινό μυστικό... Άυτά που έβαζε ο πρίγκηψ ήταν ...άκρες μέσες... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 51 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Υπαινίσσεσαι, ότι έχω παίξει μπάσο εδώ; Δεν θυμάμαι το παραμικρό, να ανησυχήσω; Μισό... Και αν έπαιξα εγώ, ποιος τραγουδάει; Δεν θα ήσουν εσύ. Είναι δυνατόν να μη θυμάσαι τον Bowie να τραγουδά δίπλα σου? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε κοινό μυστικό... Άυτά που έβαζε ο πρίγκηψ ήταν ...άκρες μέσες... Χοντρό μου φαίνεται. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Χοντρό μου φαίνεται. ψάξε το με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Δεν θα ήσουν εσύ. Είναι δυνατόν να μη θυμάσαι τον Bowie να τραγουδά δίπλα σου? Έφαγα την κόμπλα, διότι οι 4WD στο παρελθόν είχαν μπασίστα/τραγουδιστή... Αλλά η φωνή δεν μου κολλούσε Αλλά εγώ θέλω από τον Sir, που τα έχει όλα καταχωρημένα στο αρχείο του να μας πει τούτο: Το man on the silver mountain- που θυμάμαι ότι το είχαμε παίξει (όχι με με τον admin, μεταξύ μας)- το έχεις; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Administrator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Στο κομμάτι ούτε τα ακόρντα δεν ήξερα. Νομίζω πως ήταν και η πρώτη και μοναδική φορά που το παίξαμε μεταξύ άλλων. Ηταν ένα jam night σε πολύ φιλόξενο σπίτι, με τη φρέσκια νοικοκυρά να θελει να ευχαριστήσει την παρέα του καλού της. Που να'ξερε... Εγώ θυμάμαι τη σπανακόπιτα όμως! Ισως η καλύτερη που έχω φάει. Τάκος 7-8 εκ. με μπόλικη φέτα απο τα χεράκια της! 1 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έφαγα την κόμπλα, διότι οι 4WD στο παρελθόν είχαν μπασίστα/τραγουδιστή... Αλλά η φωνή δεν μου κολλούσε Αλλά εγώ θέλω από τον Sir, που τα έχει όλα καταχωρημένα στο αρχείο του να μας πει τούτο: Το man on the silver mountain- που θυμάμαι ότι το είχαμε παίξει (όχι με με τον admin, μεταξύ μας)- το έχεις; Δυστυχώς τα cdάκια που περιείχαν τα κομμάτια έχουν αρχίσει να τα παίζουν. Όποτε πολλά κομμάτια δεν τα βλέπει το player. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2022 Πολύ ωραία πράγματα! Sir σε ευχαριστούμε που το ανέβασες, τα πιο νέα μέλη δεν το είχαμε ακούσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση