Προς το περιεχόμενο

Αγορά Κιθάρας... Την γνώμη σας παρακαλώ.. :)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ξέρεις τι βάζεις και την φτιάξεις σωστά ναι! Έτσι είναι. Έχεις μια fended-style κιθάρα ακριβώς όπως σε βολεύει και σου αρέσει. Και μόνο και μόνο αυτή η αίσθηση μαζί με την υψηλή της ποιότητα μου φτάνει!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

σας ευχαριστώ πολυ και εκτιμώ το ενδιαφερον σας αλλα custom κιθαρα δεν μπορώ να φτιαξω... εδω δεν ξερω καλα καλα την διαφορα στον ηχο απο maple i rosewood κτλ κτλ να συνθεσω ολοκληρη κιθαρα? :P παντος οσες προτασεις κοντα στα 500 euro εχετε πειτε μου :D δηλδη οι lite ash ειναι οτι τυχει?? :P sorry κιολας αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα.. εγω μονο να παιζω ξερω :S (το κατα δυναμην παντα... :D)

Αφού δεν θέλεις να πειραματιστείς με custom (και καλα κανεις αφού δεν νιώθεις σίγουρος με τη σύνθεση μιας κιθάρας από μόνος σου), μπορείς να καταφύγεις σε μια από τις δοκιμασμένες και έτοιμες λύσεις. Είναι και στα λεφτά που θέλεις αν δεν κάνω λάθος.

http://www.rockinger.com/index.php?list=WG908&lang=ENG

Από αυτά που διαβάζω από τους φίλους στο Noiz η παραπάνω επιλογή πιστεύω οτι είναι πολύ αξιόλογη.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

• Moderator

...εδω δεν ξερω καλα καλα την διαφορα στον ηχο απο maple i rosewood κτλ κτλ ....

Ε όχι!!!!!!!!! Τι πράγματα είναι αυτά? :twisted:

Διάβασε και λίγο noiz ρε παιδί μου να ανοίξει το μάτι σου..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου