Αετός Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2022 Εύγε.Ωραίοι. Αγαπημένο κομμάτι.Τους στίχους, τους είχα,στο οπισθόφυλλο,του βιβλίου της ιστορίας της Β' Λυκείου... Πρόπερσι δηλαδή!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Αετός είπε Πρόπερσι δηλαδή!!! Πώς ήταν το βιβλίο? Για να ξέρω για του χρόνου που θα το έχω ..... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, panorios είπε Super!! Μπράβο σε όλους! Ευχαριστουμε γειτονα! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, fusiongtr είπε Πώς ήταν το βιβλίο? Για να ξέρω για του χρόνου που θα το έχω ..... Είχε, τους στίχους του "Time"πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Λεβέντης ο κιθαρίστας. *ΑΛΛΑ* όταν κάνουμε κόβερ ΔΕΝ το παίζουμε ίδιο, αποψή μου!! θυμάμαι παλιά ένα κόβερ του Time απο wrathchild america , οπου πάλι μεν το σόλο το παίζει ίδια σαν έσενα, αλλά το κομάτι έχει το κάτι άλλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, rgxinap είπε *ΑΛΛΑ* όταν κάνουμε κόβερ ΔΕΝ το παίζουμε ίδιο, αποψή μου!! Σόρυ Αχιλλέα..., αλλά όταν κάνουμε cover το κάνουμε ίδιο με το πρωτότυπο! Εκτός εάν εννοείς διασκευή.. Τα παιδιά πάντως εδώ το ερμήνευσαν πολύ ωραία! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Τα παιδιά πάντως εδώ το ερμήνευσαν πολύ ωραία! 100%! πάντως εδω για κόβερ άλλα λέει : https://en.wikipedia.org/wiki/Cover_version#Modern_cover_versions_of_songs Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2022 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, rgxinap είπε πάντως εδω για κόβερ άλλα λέει : https://en.wikipedia.org/wiki/Cover_version#Modern_cover_versions_of_songs Και που να διαβάσεις τι γράφει η wikipedia για τον Κούλη...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 Πολύ καλοί παιδιά. Μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geka είπε Πολύ καλοί παιδιά. Μπραβο Ευχαριστούμε πολύ 2 ώρες πριν, rgxinap είπε Λεβέντης ο κιθαρίστας. *ΑΛΛΑ* όταν κάνουμε κόβερ ΔΕΝ το παίζουμε ίδιο, αποψή μου!! θυμάμαι παλιά ένα κόβερ του Time απο wrathchild america , οπου πάλι μεν το σόλο το παίζει ίδια σαν έσενα, αλλά το κομάτι έχει το κάτι άλλο... Εχω μια κιθαριστικη αποψη για συγκεκριμενα κομματια και κιθαριστες. Υπαρχουν κάποιοι οπως ο Gilmour που θεωρω οτι εχουν γραψει αυτο που επρεπε . Σε τετοιες περιπτώσεις δεν θελω να το πειραξω γιατι κατα 1000000% θα παιξω κατι πολυ χειροτερο. Σε αλλα κομματια βαζω πολυ πραγμα δικο μου. Αλλα αυτο ειναι δικη μου λοξα και δεν θεωρω ότι ειναι και σωστη. Μακαρι να μπορουσα να παιξω κατι πιο ωραιο απο τον Δαυιδ Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2022 από ignantios 1 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση