tuxdrum Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Καλημέρα, το πετυχα μπροστά μου και μου άρεσε, ο ήχος και η εικόνα.Ρίχτε του μια ματιά http://www.youtube.com/watch?v=yhgOZlRvZXs Α! και καλή εβδομάδα :D :D Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisdim1984 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Eπισης και αυτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Τώρα αν σου πω ότι δεν καταλαβαίνω που κολάει ο Fred Frith με τον Χριστοδουλόπουλο.... θα με πιστέψεις? Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisdim1984 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 ειναι και τα δυο εθνικ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Αν αυτά που κάνει ο Χριστοδουλόπουλος με την φωνή του τα έκανε κάποιος με την κιθάρα θα τον προσκυνούσαν ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Επίσης αν κάποιος πέταγε τέτοιες φανφάρες σαν αυτόν, θα έτρωγε πολλές ώριμες, ώριμες ντομάτες και κλούβια αυγά! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Ο μάκης είναι για το πέος. Εντελώς όμως. Μέχρι και αφίσα μάκη (για πανηγύρι!) στα αγγλικά έχω δει. MAKIS CHRISTODOULOPOULOS! E L E O S ! ! ! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisdim1984 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Αν αυτά που κάνει ο Χριστοδουλόπουλος με την φωνή του τα έκανε κάποιος με την κιθάρα θα τον προσκυνούσαν that's my point!!!!!!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisdim1984 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Ο μάκης είναι για το πέος. Εντελώς όμως. Μέχρι και αφίσα μάκη (για πανηγύρι!) στα αγγλικά έχω δει. MAKIS CHRISTODOULOPOULOS! E L E O S ! ! ! Παιζεις καποιο οργανο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2007 @ tuxdrum, Πολύ ωραίο, κείπ δεμ κάμινγκ. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση