Προς το περιεχόμενο

Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Παπαθανασίου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

Για να δούμε, θα μεταδώσει άραγε κανας γα@#$ταθμός το δίωρο ντοκυμαντέρ "Vangelis and the journey to ithaka" ή θα το κάνουνε γαργάρα για να δείξουν πτώματα, βρεφοκτόνους και κηραλοιφές;

Μόνο της Βουλής το κανάλι έχω ικανό να το παίξει που είναι λουμπενιάρηδες. Στα υπόλοιπα έχει κουτσομπολιό, μίρλα, εθισμό στην καταστροφή, νοθεία στις βερζίνες και τέτοια. Λογικό είναι. Μπαίνεις στο μήτσο στον γυρά να του ζητήσεις φουα γκρα; Δε το στοκάρω μάνα μου είναι γνωστά τα πλάνα μου.

(Επειδή δεν ήξερα καν οτι υπάρχει τέτοιο ντοκιμαντέρ, θα κοιτάξω μήπως υπάρχει κι αλλου να το δω, γιατί τηλεόραση λίγο δύσκολο να παίξει έτσι κι αλλιώς.)

• Like 1
  • Χαχα 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Ali Barout είπε

Μπαίνεις στο μήτσο στον γυρά να του ζητήσεις φουα γκρα; Δε το στοκάρω μάνα μου είναι γνωστά τα πλάνα μου.

Εσύ πρέπει να είσαι ο "Αποδυτηριάκιας", και όχι ο μακαρίτης ο Καίσαρης λέμε.

Με πέθανες!!!!

• Χαχα 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

3 ώρες πριν, Ali Barout είπε

Μόνο της Βουλής το κανάλι έχω ικανό να το παίξει που είναι λουμπενιάρηδες. Στα υπόλοιπα έχει κουτσομπολιό, μίρλα, εθισμό στην καταστροφή, νοθεία στις βερζίνες και τέτοια. Λογικό είναι. Μπαίνεις στο μήτσο στον γυρά να του ζητήσεις φουα γκρα; Δε το στοκάρω μάνα μου είναι γνωστά τα πλάνα μου.

(Επειδή δεν ήξερα καν οτι υπάρχει τέτοιο ντοκιμαντέρ, θα κοιτάξω μήπως υπάρχει κι αλλου να το δω, γιατί τηλεόραση λίγο δύσκολο να παίξει έτσι κι αλλιώς.)

Τα παίζουν αυτά για να σας φοβισουν και μετά σας πλασάρουν τον καταλληλοτερο ως σωτήρα. Αν προβάλλουν τον αθάνατο πολύ θα προβάλλουν ότι ήταν και αυτόδιδακτος και θα χτυπήσουν και την ιδιωτική παιδεία. ?

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

ex-Πάνος Χελιδόνης
Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Ali Barout είπε

Επειδή δεν ήξερα καν οτι υπάρχει τέτοιο ντοκιμαντέρ, θα κοιτάξω μήπως υπάρχει κι αλλου να το δω

Το μόνο που μου λείπει απο το συγκεκριμένο ντοκυμανταίρ, είναι οτι δεν κάνει σχεδόν καμμιά αναφορά στα στουντιακά του άλμπουμ. Καταπιάνεται δηλ. κυρίως με μουσική ταινιών, θεατρικών και διαφόρων εκδηλώσεων, με βραβεύσεις και με αρκετά βιογραφικά στοιχεία. Υποθέτω πως ο λόγος για αυτό είναι απλός: Δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα οπτικά ντοκουμέντα απο τις ηχογραφήσεις των στουντιακών άλμπουμ. Κατα τ'άλλα, είναι ο,τι καλύτερο έχω συναντήσει ως τώρα.

Επεξεργασμένο από Πάνος Χελιδόνης

8 ώρες πριν, dimsonic είπε

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΛΕΜΕ......

Μετά το 6.00 ένας απίστευτος συμφωνικός (και όχι μόνο) αυτοσχεδιασμός από ένα άνθρωπο....

must see....

με σήμα το μπιφτέκι

• Guru
Στις 21/5/2022 στις 2:31 ΠΜ, Μανώλης Χναράκης είπε

Δύο απαντήσεις σημασίας από την πιό πάνω συνέντευξη.

Θ.Λ.: Aν εσένα σε έπαιρνε μια βιομηχανία, θα μπορούσες να υποδείξεις πώς αυτά τα μηχανήματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο ανθρώπινα;

Bεβαίως.

Θ.Λ.: Aφού είναι θέμα υποδείξεων, γιατί δεν το κάνουν;

Eίναι απλό. H βιομηχανία τα περισσότερα απ’ αυτά τα όργανα τα πουλάει σε ανθρώπους που δεν έχουν διαμορφώσει μια σχέση με τη μουσική. Tα λεφτά για τις βιομηχανίες βρίσκονται στα παιδιά που δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Σ’ αυτούς απευθύνονται. Eίναι ζήτημα μάρκετινγκ. Προσπαθούν να μαζέψουν όσα περισσότερα γίνεται χωρίς να ξοδέψουν άλλα λεφτά. Aυτά τα θεία μηχανήματα δεν έχουν επίγνωση της καταστροφής που δημιουργούν.

• Like 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου