NT Nick Trick Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) χαιρετω οπως παντα! παιδια εχω ενα θεμα... εχω καποια amp στο pc αλλα μου βγαζουν χαμηλο ηχο! τι μπορω να κανω γιαυτο? καποιο πεταλακι ισως που να ανεβαζη την ενταση... να δεινη εξτρα ηχο, αλλα δεν ξερω πιο. ή υπαρχη και καποιο εξτρα software να γλιτωσο λεφτα, αλλιος πεταλι! περιμενω αποψης, ευχαριστω εκ των προτερων!!! Επεξεργασμένο 18 Μαΐου 2022 από nickrahm its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2022 καμια βοηθεια ρε παιδες...!!! its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αν θες σώνει και καλά πεταλακι παρε το mxr micro amp. Αλλα προηγουμενως πες μας ποια ampειναι αυτα που παιζουν σιγα και ποια δυνατα Επεξεργασμένο 19 Μαΐου 2022 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2022 Εγώ θα σου πρότεινα το spell check. Είναι ότι χρειάζεσαι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2022 Ρε συ Nick λίγο δύσκολο τα Amps στο PC να μη δίνουν αρκετή ένταση! Ή τα ηχεία σου δεν υποστιρίζουν μεγαλύτερη ένταση, ή κάτι έχει πάει στραβά στις ρυθμίσεις! Στη χειρότερη μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το Amp sim σε ένα DAW, ότι χρησιμοποιείς, Reaper, Cakewalk... και να του φορτώσεις ένα limiter, και απλά να ανεβάσεις το output gain. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Ρε συ Nick λίγο δύσκολο τα Amps στο PC να μη δίνουν αρκετή ένταση! Ή τα ηχεία σου δεν υποστιρίζουν μεγαλύτερη ένταση, ή κάτι έχει πάει στραβά στις ρυθμίσεις! Στη χειρότερη μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το Amp sim σε ένα DAW, ότι χρησιμοποιείς, Reaper, Cakewalk... και να του φορτώσεις ένα limiter, και απλά να ανεβάσεις το output gain. εχεις δικιο alex. απλα επειδη ειμαι σε laptop, χρησιμοποιω τα ηχεια του laptop...(κλαιν)! θα παρω δυο ξεχωριστα, καινουργια, καλα και θα τα συνδεσω και θα ειμαι οκ. ευχαριστω για τις απαντησης παιδια. dim χρησιμοποιω ολα τα γνωστα amps(amplitube 4, 5, bias fx, guitar rig 6). τα λεμε παιδες, εκλησε το θεμα. its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση