Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2022 Ακόμη και άστεγος να είσαι 500 ευρώ δεν θα σε σώσουν. Οπότε αν σου αρέσει να την πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2022 Ευτυχώς που δεν είμαι κιθαρίστας δηλαδή, ειδάλλως θα ήμουν με 30 κιθάρες στο σπίτι και 3 ευρώ στη τσέπη.. Πάντως για το ψυχολογικό του πράγματος, έχω να πώ "Ποτέ μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς ν'αποφύγεις τελείως" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Ευτυχώς που δεν είμαι κιθαρίστας δηλαδή, ειδάλλως θα ήμουν με 30 κιθάρες στο σπίτι και 3 ευρώ στη τσέπη.. Πάντως για το ψυχολογικό του πράγματος, έχω να πώ "Ποτέ μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς ν'αποφύγεις τελείως" Αν τις αγοράσεις μεταχειρισμένες σε καλή τιμή μπορείς πάντα να πουλήσεις οποία δεν θες παίρνοντας πίσω τουλάχιστον τα χρήματα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί......χθες το βράδυ....23:00....αναρτήθηκε ο ΕΝΦΙΑ 2022 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, LK είπε Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί......χθες το βράδυ....23:00....αναρτήθηκε ο ΕΝΦΙΑ 2022 Προφάσεις εν αμαρτίαις... Έχει έκπτωση φέτος κ. συνήγορε- σαν να σου λέει το σύμπαν, πάτα το... πάτα το... 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 11 Μαΐου 2022 από cigaret13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 43 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Εμενα αλλα γράφει ο ενφιας με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εμενα αλλα γράφει ο ενφιας Κοντοζυγώνει και για τα assets, κρύψτε τις κιθάρες σας. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εμενα αλλα γράφει ο ενφιας οφ τόπικ και πλάκα πλάκα ο πιο άτιμος φόρος έβερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, LK είπε Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί......χθες το βράδυ....23:00....αναρτήθηκε ο ΕΝΦΙΑ 2022 Τι ΕΝΦΙΑ και τρίχες κατσαρές .... Ο LK που ξέρω θα ντην έπαιρνε, κι άμα δεν ντου άρεζε, θα έσπαγε το καπάκι που είναι από limewood, και θα έριχνε κομμάτια στα κοκταίηλ του να πάρουν γέΠση lime ασούμε. Επεξεργασμένο 11 Μαΐου 2022 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση