dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, LK είπε Ωραία τα λέμε. Σάββατο πρωί, μόλις πάτησα το κουμπί......από την καφετιέρα καφέδες - κιθάρα 34-0 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, LK είπε Ωραία τα λέμε. Σάββατο πρωί, μόλις πάτησα το κουμπί......από την καφετιέρα Στήσε προβολείς, φτιάξε σκηνικό και ετοίμασε τις κάμερες σου από τώρα... Περιμένουμε.. Καλορίζικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Στήσε προβολείς, φτιάξε σκηνικό και ετοίμασε τις κάμερες σου από τώρα... Περιμένουμε.. Περιμένεις να δεις πως αλέθει τον καφέ? 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Περιμένεις να δεις πως αλέθει τον καφέ? Μπα..., καφέ από κάψουλες πίνει! 3 ώρες πριν, LK είπε Ωραία τα λέμε. Σάββατο πρωί, μόλις πάτησα το κουμπί......από την καφετιέρα Έν τω μεταξύ τώρα πρόσεξα ότι η λέξη είναι "καφετιέρα" και όχι "καφετερία" που διάβασα εγώ.... και νομίζοντας ότι είναι αραχτός σε τραπεζάκι έξω πίνοντας καφέ πάτησε το κουμπί της παραγγελίας στο σάιτ του Τόμαν στο πανάκριβο σμαρτφον του... My mistake! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 30 λεπτά πριν, cigaret13 είπε ..... στο πανάκριβο σμαρτφον του... Πανάκριβο σμαρτφον έχουν αι γκόμεναι. Εγώ είμαι άνδρας 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, cigaret13 είπε στο σάιτ του Τόμαν στο πανάκριβο σμαρτφον του... Δεν έχει smartphone ρε συ ο Λάκης. ΤέτΓοιο έχει Εδώ του είπα μια φορά ότι το αμάξι μου έχει ΙΝΤΖΕΚΤΣΙΟΝ και έκανε να μου μιλήσει 2 μήνες Επεξεργασμένο 14 Μαΐου 2022 από Superfunk 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Superfunk είπε Εδώ του είπα μια φορά ότι το αμάξι μου έχει ΙΝΤΖΕΚΤΣΙΟΝ και έκανε να μου μιλήσει 2 μήνες Ο LK είναι υπεράνω...Φαντάσου ότι έχει 2 τέτοια...... ....ζεύγη καρμπιρατέρ στο αμάξι του! Κοζάνη-Θεσσαλονίκη 250 χιλ. πάνε έλα, 350Eu βενζίνη! Επεξεργασμένο 14 Μαΐου 2022 από cigaret13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2022 Η καλύτερη κιθάρα είναι η κιθάρα που δεν αγοράστηκε Κυρ.Μτσκ 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση