fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, LK είπε Θα τα κόψο όλα, φως -νερο -τελέφωνο-ιντερνετ και θα πάρω μια Τζορτζ Μπένσον ετσι που το πάτε Να βάλεις φωτοβολταϊκό να μην έχεις ανάγκη την ΔΕΗ και τους υπόλοιπους. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Τελικά το πάτησες το κουμπί ή ακόμη..... Πάτα το, πάτα το.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Αυτή πάρε να τελειώνεις... https://www.thomann.de/gr/gibson_l_5_ces_eb_109252.htm Ευκαιρία....ούτε καν 10.000 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, LK είπε Ευκαιρία....ούτε καν 10.000 Σιγά... μια υπόθεση #metoo κι ούτε καν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Πάτα το, πάτα το.... 3 λεπτά πριν, LK είπε Ευκαιρία....ούτε καν 10.000 Πόσο να κοστίζει άραγε ένας καφές ..... Τον ήπιες ή ακόμα? Επεξεργασμένο 9 Μαΐου 2022 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τον ήπιες ή ακόμα? Είμαι στον τρίτο.... 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πόσο να κοστίζει άραγε ένας καφές ..... Τον ήπιες ή ακόμα? Off topic...: Στράτε εάν δεν το πήρες χαμπάρι (που το πήρες....) ανέβασα κομμάτι στο music και σε βρίσκω απών... Τίποτα δεν θέλει βελτίωση; Τόσο πια έχω γίνει professional? Όσο για τον Λάκη, μάλλον την έχει πάρει και μας "παιδεύει"¨όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, LK είπε Είμαι στον τρίτο.... Ακόμα το σκέφτεσαι? Δυο διαζύγια κόστος έχει. Την άλλη εβδομάδα θα έχεις κάνει απόσβεση. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Όσο για τον Λάκη, μάλλον την έχει πάρει και μας "παιδεύει"¨όλους! Αν την είχα πάρει....στο νοιζ θα έγραφα; .....Φωτογραφίες θα την έβγαζα 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Off topic...: Στράτε εάν δεν το πήρες χαμπάρι (που το πήρες....) ανέβασα κομμάτι στο music και σε βρίσκω απών... Τίποτα δεν θέλει βελτίωση; Τόσο πια έχω γίνει professional? Τρεις φορές το έχω ακούσει, αλλά ... ακόμα σκέφτομαι τι να γράψω. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση