Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, Spiros Poullos είπε Ευχαριστώ! Έχεις να προτεινεις κ κάποιο instrument της Belden? To 8412 12 λεπτά πριν, dimsonic είπε instrument? 2 conductor εννοει 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, dimsonic είπε instrument? Unbalanced www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 Προσοχή και στις κολλήσεις! Εγώ φόρτωσα μισό κιλό καλάι σε κάθε μία πλευρά του καλωδίου και τώρα έχω έναν "σούπερ ζεστό ήχο" ( γιατί.... έχασα τα πρίμα! ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 31 λεπτά πριν, Spiros Poullos είπε Unbalanced μπορεις να χρησιμοποιήσεις κανονικά balanced και να γειώσεις το ένα χοτ. 1 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, dimsonic είπε μπορεις να χρησιμοποιήσεις κανονικά balanced και να γειώσεις το ένα χοτ. Επειδή δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία εννοείς να κολλήσω το hot στη γείωση μαζί με της γείωσης; www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποια στιγμή σε μια παραγγελία από το Thomann έβαλα χύμα 20 μέτρα Sommer. Δεν θυμάμαι ποιο ειναι και δεν μπορώ να δω. Άκουσα διαφορά στον ήχο; Ίσως. Νομίζω ότι όποιο και να πάρεις κοντά στο price range σου θα είσαι οκ και θα καλύψεις και το ψυχολογικό κομμάτι "δεν έχω no name φτηνό καλώδιο". Αυτό όμως που προτείνω είναι να κάνει τις κολλήσεις άλλος που να είναι πιο έμπειρος από εσένα για να είσαι σίγουρος ότι όλα είναι κομπλέ. Δηλαδή το βρίσκω παράλογο να δώσεις ένα καλό ποσό για καλώδια και να τσιγκουνευτείς τα 5-10-15 ευρώ για να σου τα κολλήσει κάποιος τέλεια! Επεξεργασμένο 6 Μαΐου 2022 από Miltos23 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, Miltos23 είπε Αυτό όμως που προτείνω είναι να κάνει τις κολλήσεις άλλος που να είναι πιο έμπειρος από εσένα για να είσαι σίγουρος ότι όλα είναι κομπλέ. Δηλαδή το βρίσκω παράλογο να δώσεις ένα καλό ποσό για καλώδια και να τσιγκουνευτείς τα 5-10-15 ευρώ για να σου τα κολλήσει κάποιος τέλεια! Αγαπητε μου έχεις δίκιο αλλά δεν είναι θέμα "τσιγγουνιας". Απλα καποια στιγμη πρέπει να ξεκινήσω να μαθαίνω να κάνω κολλήσεις. Θα με βοηθήσει ένας φίλος, δεν θα τις κάνω μόνος 1 www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 Τότε κανένα πρόβλημα! Να διευκρινίσω ότι δεν ήθελα να σε προσβάλω με το "τσιγκουνευτείς" απλά να σε βοηθήσω με την εμπειρία μου! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 46 λεπτά πριν, Spiros Poullos είπε Επειδή δεν έχω ξανακάνει τη διαδικασία εννοείς να κολλήσω το hot στη γείωση μαζί με της γείωσης; το ένα χοτ στο tip και το μπλεντάζ μαζί με το άλλο χοτ στο sleeve 12 λεπτά πριν, Spiros Poullos είπε Αγαπητε μου έχεις δίκιο αλλά δεν είναι θέμα "τσιγγουνιας". Απλα καποια στιγμη πρέπει να ξεκινήσω να μαθαίνω να κάνω κολλήσεις. Θα με βοηθήσει ένας φίλος, δεν θα τις κάνω μόνος κάπου υπάρχει νήμα με οδηγίες για κολλήσεις, αν και έχει χιλιάδες στο γιουτουμπ 1 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, dimsonic είπε το ένα χοτ στο tip και το μπλεντάζ μαζί με το άλλο χοτ στο sleeve κάπου υπάρχει νήμα με οδηγίες για κολλήσεις, αν και έχει χιλιάδες στο γιουτουμπ Αυτό είναι ένα πρόσφατο που θυμάμαι: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση