cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, atreu73 είπε Εδώ βάζω το τελικό με δική μου μίξη ας πούμε μα είναι νομίζω καλύτερο από την εκδοχή του Σίγκαρετ α χα χα χα χαχαχα Ναι καλά, θα ήθελες.... Προσωπικά άκουσα μια θολούρα, με αυξομειώσεις της φωνής και διάφορων οργάνων.. Υ.Γ. η κιθαρίτσα μου στο τέλος του κομματιού δεν πατάει καλά στον χρόνο και (όπως ξέρεις...) δεν φταίω εγώ γι αυτό! Επεξεργασμένο 4 Μαΐου 2022 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2022 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2022 Εμένα συνεχίσει να μου αρέσει η 2η βερσιόν, που από ο,τι βλέπω την έφαγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, mpamps είπε Εμένα συνεχίσει να μου αρέσει η 2η βερσιόν, που από ο,τι βλέπω την έφαγες. πάει το 2ο. Το έφαγε η μαρμάγκα. 1 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, atreu73 είπε πάει το 2ο. Το έφαγε η μαρμάγκα. δυστυχώς έχω πολλά τρακς και για να γράψω κάτι καινούργιο πρέπει να σβήσω τα παλιά διαφορετικά το σύστημα κρασάρει. Αμα σου άρεσε έπρεπε να το κατεβάσεις. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2022 Το ξαναέκανα. Νομίζω τώρα είναι καλύτερο. Αυτό είναι και το τελικό. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2022 Επειδή τελικά δεν ήταν καλό το προηγούμενο το ξαναέκανα αφιερώνοντας πολύ κόπο και δουλειά σε κάτι που έχω πλέον σιχαθεί. Είμαι πολύ περήφανος γι΄ αυτό. Που μπορώ να είμαι δουλευτής ακόμα κι αν αυτό που κάνω έχει πάψει να μ' αρέσει. Αυτό είναι και το τελικό. 1 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση