panorios Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2022 Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Παρακάτω ένα δείγμα με τα τύμπανα από superior drummer 3 και το ίδιο παίξιμο με τα millenium samples κάπως βελτιωμένα. Μου έχει πάρει καιρό να φέρω τον ήχο στο sd3 και θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας. Το παίξιμο είναι λίγο προβληματικό αφού αυτοδίδακτος και μέχρι να ζεσταθώ μου πήρε λίγο αλλά και δεύτερο take να έκανα πάλι κάποιο λάθος θα συνέβαινε. https://mega.nz/folder/4Ip2BAjS#ZrbahyqlL7Qhy_oAu3gLMA superior drummer 3 Your browser does not support the HTML5 audio tag rosanna sd3 moi.mp3 millenium Your browser does not support the HTML5 audio tag rosamna mill moi.mp3 Αυτό είναι το backing track *Edit yameth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2022 Αμάν, άκουσα σήμερα αυτό που ανέβασα και ντράπηκα, αυτά παθαίνει κανείς όταν είναι απροετοίμαστος και βιαστικός. Δεν πειράζει, μεταξύ φίλων. Πάντα μου άρεσε αυτή η εισαγωγή του Barry White και είπα να προσπαθήσω να την ξαναφτιάξω, τα τύμπανα ακούγονται καλύτερα νομίζω. Εδώ δε χρησιμοποίησα backing track. barry.mp3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση